Buz Yanığı Cephanesi Ana Hasar Puanı Artırılmalı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve »»ยltгครlคภ««.яє∂ tarafından 17 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eskiden kar erimesi etkinliğinde buzlu gülle ana hasarı 85'di.Şu an 120 ve ister etkinlik ister savaş gülle değiştirmeden oynarken buz güllesiyle savaşmayı özlemişim.

Etkinli sonu bu gülle eriyecek ama buz yanığı cephanesinin ana hasarını 90'dan 120'ye çıkarsalar çok zevkli olacak mecbur herkes uçurum yada yağmacı varsa yağmacı sıkıyor.

Buz yanığı hasarı 120 olsa o gülleyle savaşırım hep harika da olur bence savaşmayı seven oyuncular da çok memnun kalır.

2. Mister_No

Mister_No User

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Hazır konu su varken nacizane bende birkaç öneride bulunmak isterim malum oyunda yağmacı cephanesi sepete fazla gelmemekte olup ayrıcalıklı bir cephane fakat efekt i sıradan bunu daha farklı kılsalar iyi olur. 2 . önerim ise bazı etkinlikler hariç nerdeyse hiç kullanmadığımız cephaneler var bunlar içinde top ve genişlemeler için yapılan seviyelendirilme bölümü eklense en azından işe yarar hale gelirler geliştirme derken üretim yani (mesela) ben fosforlu cephaneyi alıp patlayanla birleştirip daha etkili bir şekle sokabilmeliyim böylelikle hem cephaneler boşa durmaz hemde daha işlevsel olur.

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Buz yanığı cephanesi dondurma özelliği sebebiyle hala çok sık kullanıyor aslında hasarı uçurum ve yağmacı cephanesinden düşük olsa da, yine de önerinizi iletirim.

Saygılarımla.

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Birçok cephanenin etkinliği geliyor bildiğiniz gibi oralarda ya da hasar günleri geldiğinde kullanılıyor, belirttiğiniz gibi bir yenilik geleceğini pek zannetmiyorum ancak iletirim değerlendirilmesi için.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.