Buz Kırıcı Mini Oyunu Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ARAKLILI tarafından 16 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARAKLILI

ARAKLILI User

Bu görevi kim icat ettiyse çok büyük iş başarmış bu kadar oyun oynadım böyle sinir edici bir göreve rastlamadım 16 dk oldu 5m dp anca bitirdim bekliyorum tekrar sıkmayı ama nafile yanda çıkan domuzların önündeki npc sık sık vakit geçsin ortadakine vurmak için etkinliğiniz sizin olsun bu oyunu tamamen kapatın da sizde kurtulun bizde rahat edelim

2. ben etkinliği braktım etkinlik yokmuş gibi dewam ediyorum sende öyle yap boşa vakit ve cephane harcıyoruz tılsımlarda yada özel haritalarda takılmaya dewam

ARAKLILI bunu beğendi.
  3. fenix filon ney ?

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Etkinlikler maalesef merkez ekibimiz tarafından hazırlanmaktadır. Ayrıca bu Buz Kırıcı mini oyunu birkaç yıldan fazladır var. Tek yapmanız gereken dikkatli bir şekilde domuzun hangi renklere gittiği ve sırasıyla o renklerin önünde çıkan ufaklara vurmanız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.