Büyülü kristal hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve abc33 tarafından 10 Ocak 2026 21:00 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. abc33

abc33 User

Teşekkür ederim @ShaDe. admin ancak bana tam olarak hangi görev olduğunu bildirme imkanınız var mıdır? yaptım yapmadım kontrolünü sağlayabileyim en azından...

2. Kunt_29

Kunt_29 User

3. abc33

abc33 User

Son düzenlenen: 11 Ocak 2026 01:01
  4. PRESTİJ

PRESTİJ User

görevi açıkçası hatırlamıyorum ama 2. seviye cin buff'ları 46 lvl'dan itibaren açılıyordu, bu durumda 45-44 arasında kalan limana bakmalısın. eğer günlük görevler varsa tamamla, bazı görevler günlük görevlerle ilişkili. sabit bir görev olmasına rağmen günlük görev tamamlanmadan ve o günlük görevle de hiçbir alakası olmamasına rağmen gözükmeyen bir görev tespit ettim, bu yüzden ne olur ne olmaz limanı komple temizle.

5. abc33

abc33 User

51 level sınavına 2 görev kaldı sadece onları daha yapmadım diğer her şey full

6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

50. seviyedeki görevlerde 10. Güvenli limandaki Nalash Gelgit Avcısından alıyorsunuz.

Saygılarımla.

7. abc33

abc33 User

Çok teşekkür ederim Shade admin.

8. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Rica ederim.

İyi oyunlar dilerim. ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.