Büyük Nam

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve erşan367 tarafından 20 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erşan367

erşan367 User

oswald murraydan alınan büyük nam görevi var seviye 21 istiyor 5000 taç veriyor, ben seviye 21 oldum şu an 21-22 görevlerini yapıyorum ama onu alamıyorum neden

2. Kaptana yaptırmışsındır belki

3. erşan367

erşan367 User

sen söyleyince farkettim benim kaptanda bir görev pusluydu o açılmış büyük nam görevi, iyi de o zaman onu kaptana yaptırınca murreyde kapalı mı gözüküyor, ben bugün onu kaptana yaptırmadım ama yine murreyde silinik yani görevi alamıyorum. aslında kaptana yaptırmak tabi ki avantajlı yorulmadan yaptırıyorsun merak ettim bu hata mı herkesinki mi böyle

4. denemek lazım o görevi normalde yapmıyorum taç ihtiyacım olmadığı için

5. erşan367

erşan367 User

işin olmazsa bir bakıver sana zahmet murreyden o görevi alabiliyor musun

6. İkisi aynı görev, kaptana yaptırırsanız 2 saat 5 dakika beklersiniz, elle yaparsanız daha erken tamamlarsınız. Kaptana yaptırırsanız Oswald Murray'den alamazsınız, Oswald Murray'den yaparsanız kaptana yaptıramazsınız.

7. erşan367

erşan367 User

eyvallah :) kaptan benden daha hızlı yapar iyi oldu bu :)))

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Cevaplar verildiğine göre konu kilitlenmiştir.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.