Bu mudur Yani?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ***bulut*** tarafından 22 Temmuz 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yıllardır bot kullanarak haksız kazanç haksız tp haksız bp kasıldı. cezası sadece 3 günlük kısıtlama mıdır bu mudur yani haksız kastıkları bp tp inci taç kaldırılmayacak mı yulong lar safanatlar alınmayacak mı cezaları sadece 3 gün kısıtlama mıdır?? helal olsun çok adil bir ceza olmuş!!! keşke yıllardır kendi emeğimle bir yerlere gelmek istemeseydim. 3 gün kısıtlama alırdım sonra bot kullanıma devam. en yakın zamanda bot temin edip bende başlayacağım nasıl olsa cezası 3 gün kısıtlama varsın 3 gün kısıtlansın hani o eski gemileri tamamen kapatma cezaları yoksa bot kullanan kişiler oyun için önemli kişilerde o yüzden mi gemileri tamamen kapatılmadı..

2. coker16

coker16 User

botlar da banlanırsa oyunda oyuncu kalmayacak banlamaya cüret edemiyorlar

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Taramanın daha sık olması gerektiğini, verilen cezaların her seferinde katlanmasını ve caydırıcı bir oranda gemiden Elit Puan, Tecrübe Puanı gibi değerlerin yanı sıra yine caydırıcı bir oranda gemideki bütün para birimlerinin (Taç, yulong, safanad, inci, altın vb.) silinmesinin gerektiğini, yine bu cezayı alan gemilerin cezayı aldıkları sırada etkinlik varsa etkinlik sıralamasından silinmesini, kaptanlar birliği özelliğinin gemilerinden deaktif edilmesini, vb bir sürü şeyi bizzat admin ve oyuncu kimliğimle kendimin talep ettiğini belirttim. Umarım gereken yapılır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.