Bp Botçuları

Discussion in 'Genel Sorular' started by -KaRşIYaKaLı-[RNN], Mar 21, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba ,

Şu bot ile konuyu hep açıyorum. Açmaya da devam edicem . Geçen gün bazılarına ban atıldı. Fakat banlamaya rağmen yine bir o kadar kişi yine botta. Npc , canavar vs kesme botunu anladım , anlarım . Fakat bu bp kastırma botunu nasıl önleyeceksiniz. Adamlar haritada gördüğü yerde hız taşı basıp gelip batırıyorlar. Haritaya salise olmamışken giriş yapıyorum . Fakat adam anlık tutup kesiyor . Lütfen tekrardan iletebilir misiniz. Artık itibar görevi , taç görevi derken deliye dönmüşüz. Birde milletin botu ile uğraşıyoruz. Lütfen tekrardan yineliyorum , üstüne basa basa iletir misiniz. Çünkü artık diğer bot kullanımları normal hale geldi , bari bu lanet bp botçuları banlansın.

Saygılar , iyi oyunlar.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

İnancınız olsun isyan bayrağını çektim bir sürü şey söyledim ilgili kişilere geçen gün :) Umarım bir şeyler yapılır.

Thread Status:
Not open for further replies.