Botlar Hakkında

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by canbekli, Jan 22, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. canbekli

canbekli User

bubotlara çözüm bulamayacaksınız galıba.süpriz görevı yapacam 2 saat ugrasıyorum her harıtada 10 dan fazla bot var görev yapamıyorum ya çözüm bulun bu işe yada yasal hale getirin hepımız kullanalım.tarama yapılıyor diceksınız herzamankı gıbı bu tarama yılda 1 sefermı yapılıyor kı hıç kımse bu taramaya yakalnmıyor.yetkılıler gırın bakın şu harıtaların durumuna yeter artık oyundan soguduk.

2. eskiden tarama yapılıp banlananlar olduğunda foruma şu kadar kişi banlandı diye yazalardı. senelerdir bu tarz açıklamalar göremez olduk bu da sanırım tarama yapılmadığını gösteriyor. ben kendim bile oyunda bir sürü bot kullanan insan gördüm, ama kaç senedir aynı adam botta kasılıyor banlandığını hiç görmedim.

3. canbekli

canbekli User

o zaman yetkıller tarama yapılıyor dıyerek açık açık bıze yalan söyluyorlar.desinlerkı yasal hepimiz kullanalım bu kadar basıt.

4. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Arkadaşlar yine söylüyorum bizim manüel olarak müdahale etme yetkimiz bulunmamaktadır.Merkez Ekibimize iletmekten başka. Sizler gibi bizde bu oyunu oynuyoruz ve gördüğümüz durumları her zaman raporluyoruz.

Saygılarımla.

5. şu süpriz gemisini ya çoğaltın yada botlar kapansın inanın 5 süprizi tam 5 saatte bulabildim gına geldi bu taç görevlerinden yada bu taçları inciyle verin kolay gelsin...

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sürpriz konusu rapor edilmişti.

Saygılarımla.

Thread Status:
Not open for further replies.