Botlar Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 19 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. - sistemin kalkmasıyla mega serverde tekrardan botlar aktifleşmeye başladı acaba ne zaman tarama yapacaksınız yoksa zaten elimizde kaldı 4 bin oyuncu diyip saldınız mı

2. 4 bin oyuncu kalmış mıdır ve kaldiysa hangi sunucudalar maksimum 350 400 vardır aktıf oyuncu fazlasi varsa diyen benm gözümde gerçekçi değildir;)

3. mega serverde test etmiştim 1 ay kadar önce oyunda sadece 1 tane red korsar kestim günlük tp sıralamasında 4.060 gibi bir sıraya soktu 1-2 tp veriyor sistem ondan haraketle 4 k dedim yoksa bende biliyorum max 300 kişi olduğunu

9 haziranda test etmişim
    https://prnt.sc/SDF0Kw6mlPZn
    :D

4. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Ne zaman tarama yapılacağı bilgisini sizinle paylaşamayız. Bot kullanan göze alıyorsa cezasını da çeker. Bundan önce olduğu gibi.

Saygılar.

5. Botlar çoğalırsa direk oyuna 1 yıl ara veririm.Gerçekten çekilmez oluyor.Her yerde gezen sinir bouzucu gemiler

6. Cafcafli

Cafcafli User

Aslında botlar belli ama mesela ayda 10 bin TL para harcayan botcular ban almaz. 100 TL harcayan ban alır. Tarama falan hikaye kimin bot kullandığını herkes biliyor.

GARBETII bunu beğendi.
  7. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Bot kullanımı ve bununla ilgili şikayetler Discord'da iletildi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.