Bot

Discussion in 'Genel Sorular' started by 121, Aug 11, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 121

121 User

Şu anki Kristal Yağmacıların Dönüşü ilk ondaki ve çoğu kişi bot kullanarak sıralamaya girdi bu kişiler ceza alması gerekirken şuan bu kişilere bot kullandıkları için ödül veriliyor
    Başta ilk on olmak üzere sıralamadaki kişilerin hesapları incelensin

2. sukunet060

sukunet060 User

3. Buraya yazsan da bir şey ifade etmez bu böyle gelmiş böyle gider.. adamların botu bile kendi kendine ışınlanıp etkinlik gemisine gidiyor. nöbetçi açıyor mum yakıyor vs vs. bunu sanki bilmiyolar mı ?

4. arkadaşlar bot bu oyuna dün gelmedi yarın gitmeyecek boşa kendinizi heba etmeyin bot bitmez
    2 haftadır oyuna girmiyorum gençleştim resmen bu kadar mı fark eder zaten
    son kurşununu attı seafight artık mermisi kaldıysa kafasına sıkar
    botu geçtim bu oyunda nerus sayesinde 1 günde 50 level oldu adamlar oyun hiç bir şey yapmadı sentinelden o kadar adamı 99 yıl banlayıp gemilerini sildiler madem o kadar adaletlisiniz o 50 level olanlara niye işlem yapılmadı eyyyyy kudretli (!) modlar benim bir tarafım ayrılmıştı 3 tane rüya eğiren çıkarıp ele geçirecem diye alın sonunda bana da bıraktırdınız takılın kafanıza göre ayağınıza taş değmesin (!)

https://prnt.sc/X2y2YshzNi9x

kafam rahat

Last edited: Aug 11, 2022
  5. bota elle müahale yapmıyorlar sistem etkinlik sonunda çalıştırılıp o an kimi yakalarsa kapatıyor genelde 1000 kişi bot kullanıyorsa bunların 50 sine denk geliyor

6. 121

121 User

Şuan yapılması gereken Etkinlik sıralamasındaki ilk 10 u özen ile inceleyip gereken ödül yerine gereken yaptırımı uygulamaları lazım böylelikle insanlar etkinlik sıralamasına bot ile girmezler ceza alacaklarını bildikleri için

Aslında olay çok basit ama çalışan yok

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Genelde etkinlikler bitmeden sıralama temizleniyor. Umarım yine öyle olur.

Thread Status:
Not open for further replies.