Bot

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve YALNIZ*KURT tarafından 13 Mart 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARKADAŞLAR BENİM GÖRÜŞÜM ŞU BENİM GEMİM GÜÇSÜZ OYUNA PARA YATIRIP GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUM ANCAK BOT MUHABEETİ YÜZÜNDEN BİR ÇOK ESKİ YENİ ARKADAŞIM KARARSIZ BENCE SEAFİGHT İSTESE KESİNLİKLE ADALETLİ BİR ŞEKİLDE BOTU YASAKLAR ENGELLER. BAZI OYUNCU ARKADAŞLAR GÖRÜŞÜ ŞU YÖNDE ACABA SEAFİGHT BOTA ENGELMİ OLMAK İSTEMİYOR BUDA SORU İŞARETİ BENİM KANAATİM BOT KULANIMI ADALETLİ YAN ÇEKMEDEN ENGELLENSİN GÜZEL SEVİYELİ OYUN ZEVKİ ALALIM SAYGILARIMLA SEVİYELİ OYUNLAR DİLİYORUM

2. golgr

golgr User

tamm

3. keşke böyle yazmayla yada bot kullananları yasaklamayla bitse yıllardan yazılıp çizildi

4. BBoss

BBoss User

forumda büyük harfle yazmak yasak istersen mesajını düzenle. Bot konusunda bigpoint son zamanlarda iyi gidiyor. Sık sık debuff uyguluyor ve etkinlik sıralamasından siliyor. İllaki içinde yakalanmayanlar oluyordur.

5. Oto Target ve sentinele çözüm gelsin yeter.

6. Mister_No

Mister_No User

Neye çözüm diye dolanıyorsunuz ben adamı supporta şikayet ediyorum 1 haftadır aynı haritada bot ta target ta ben her haritaya girdiğimde bunla mı uğraşıcam diye bir bakıyorum aynı gemi aynı günün akşamı gene haritada bot ta sadece target kapatmış devam ediyor kimi kime şikayet ediyonuz arkadaşlar uyanın biraz artık..

7. Bot kullanan hesaplar kapanırsa kimse kalmaz :) Ne hikmetse Nerus bot Kullananlar banlanmıyor seabot kullananlar banlanıyor neden acaba düşündünüz mü hiç ? Biz kartalgözü açıyoruz adamlar açmadan örneğin 5 metre değil de 7 metreden sıkıyorlar. Ama nerus botta target denilen şey otomatik uzaktan vuruyor ve sentinel ise otomatik olarak örneğin 3 gemi açıyosun o 3 gemide aynı anda sana sıkıyor. neden acaba düşündünüz mü hiç ? yani sizce engel olamazlar mı? Sorularımda cevabı verdim Anlayana..

Son düzenlenen: 13 Mart 2022
  8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Forumda büyük harf kullanarak yazmak bağırmak anlamına gelmekle beraber yasaktır. Lütfen mesajınızı '' Düzenle '' kısmından düzenleyiniz.
    Bota engel olmayı istememek gibi bir durum söz konusu değildir. 3.Parti program kullanımı yasaktır ve yakalananlar yasaklanacaktır. Umarım en ağır cezalar ile cezalandırırlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.