Bot

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ZaGoR-SÖK tarafından 13 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Bu bot komedisine kim dur diyecek.
    cevap hazır manuel müdahale edemiyoruz. Ayıp yav okadar oyunucunun emeği bu botçular yüzünden çalınıyor siz müdahaleden bahsediyorsunuz oyuncu olarak bizmi? müdahale edeceğiz, yeter artık bir çözüm bulun bu meseleye

2. Seafight yönetimi gerçekten bir şey yapmıyor ya da yapmak istemiyor .
    Youtube a millet o kadar video atmış hiçbirini işleme koymamışlar.
    Koysalardı şuanda hala botta olmazlardı.
    Yazık o kadar emek veriliyor ama boşa.
    Oto kasılan kişiler ile elle kasılan kişilerin / hesapların arasında uçurum var.
    Seafight yönetiminin yapacağı işleri millet videoya alıp yapmaya çalışıyor .
    Lütfen ama lütfen gerekli yerlere gönderin.

*MV1* bunu beğendi.
  3. Video arşivi -2

*MV1* bunu beğendi.
  4. Video arşivi -3

*MV1* bunu beğendi.
  5. Video arşivi -4

*MV1* bunu beğendi.
  6. inşallah en kısa zamanda bot taraması olurda auto target yapan gemilerde banlanır

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  7. seafight yönetimi rezalet

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  8. Değerli arkadaşım, 2009 tr3 te başladım. O zaman da aynı mevzu vardı. Sonra seafight parasız oynanmaz olunca 5/6 sene bıraktım. Yeni başladım global7'de. Orası pve. Orda bile kıyamet bot var. Bu sorun çözülemez değil sanırım, teknik olarak bilemiyorum. Fakat internet oyunlarının botu, botun internet oyunlarını beslediği gibi bir gerçek var ortada. Oyun yönetimleri, binlerce TL, dolar basan oyuncuları bir kalemde silemiyorlar defterden.

9. bence kendi programcıları çikartıyor yoksa çok önceden kapanıyor du sürelide olsa bazı malzemeleri çekiliyordu gemilerden gemilerin topları felan sılınıyordu kapandıgında şimdi hiç birşey olmuyor bu videolarda onlara kanıt nıtelıgınde gelmiyor normal mi bence deyıl bende çogu zaman günlük görevleri yapamıyorum çünki haritalarda npc ler ben bulana kadar bot kesmış oluyor aslında çözüm bence türkiye temsıcılerı deyilde oyunu asıl yetkili sahibi olan şirketle direk yazişmak lazım sonuçta şirket dürdük yere zarar etmek istemez tabiki botları kendi şirketleri çıkarmıyorsa

mehmet~baba~2 bunu beğendi.
  10. ka!

ka! User

1 ay önce oyuna döndüm, hani bir ümit belki birşeyler değişmiştir diyorum aksine hep daha rezalet bi durumda buluyorum oyunu.. Gecenin bir yarısı gireyim etkinlik kasayım diyorum her mapte botlarla savaşıyorum.. baktım olacak gibi değil bıraktım kurtuldum. başta ENTM olmak üzere allah hepsinin ...... versin..

11. Bu komediye a dan z ye kadar mod, admin , yönetici kim varsa birşey Ler deyip kenara geçicek bot programlarında adamlar gemi kassin diye para atıyor seafight bir iş yeri koyduğu paketler çekilmiyor ama botta parası tıkır tıkır işliyor botla seafight bağlantılı buna adım gibi eminim buna okuyan yetkililer de cevap verirse benimde cevabım tabi canım öyledir olur dediğim gibi seafight bir işyeri nasıl işyerinde para kazandıracak elaman tutuluyor sa seafight ta botcularini tutuyor artık millete yalan konuşmayın kaç kişi yazdı bu botu videolar yukarda ispatı konuşan kişide doğruları konuşsun 1 senedir oynuyorum bir botcuyla aramda dağlar kadar fark var bunun telafisini kim verecek ama gene birşeyler denilip geciştiriliyor her zaman böyle oldu.

changed_by_TR_Support bunu beğendi.
  12. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Manuel müdahale hakkı biz yetkililerde yok ve botlar hakkında herhangi bir bilgi sahibi de değiliz dolayısıyla merkez ekibimize bağlı her şey.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.