BOT

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve KITΛ•46™ tarafından 7 Eylül 2025 21:08 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda bilhassa son etkinlikler de aşırı botçu var. Madem yasak bu kadar bot kullanan oyuncu göz ardı mı ediliyor yoksa izin verildi de bizim mi haberimiz yok. Yok eğer izin verildiyse bizler de kullnalım. hem atlantiste hem de yüzeyde çok fazla oyuncu bot kullanıyor etkinlik sıralamalarına bile bakınca ve kasılan etkinlik para birimlerine bakarak bile bunlar görülüyor kaldı ki sistemlerinizde bile aleni görünen botlara acab ne zaman yaptırım gelecek.

2. Boşuna buraya yazma, botlar sistem tarafından taranıyor : )

3. CABBAR

CABBAR User

kanka daha bir kaç öce debuff attılar. 55k savaş puanından 30 lara nasıl düştü zannediyorsun .

4. CABBAR

CABBAR User

sen dua etde yanlışlıkla debuff yeme sistem bazen saçmalıyor çünkü

5. oyun kendi botunu çıkarsa ne kaybeder ki en fazla normal oyuncu kalmaz
    çözümü de basit günlük 8 saat kullanım hakkı sunarsın yada gece 12 den sabah 8 e kadar kullanım hakkı sunarsın olur biter
    hem bırakan çoğu oyuncu geri dönerdi hemde 2 bokor bile atmayanlar botu satın alırdı

ama o vizyon bu oyunda yok anca yeni top getirsinler

davul zurnayla yeni sv açtılar günlük giren gemi sayısı 555 orası da ellerinde patlıcak
    oyun hasta adam durumunda selasını yakında duyarız

Deniz*Tech*AsTM bunu beğendi.
  6. ROVER.96

ROVER.96 User

Eskiden olduğu gibi uzun süre kalınca eksiye düşme muhabbeti geri gelmeli. Akıl mantık işi değil adamlar 7/24 bu oyunu oynayamazlar. Çok basit bir kod ile bu olayı direk çözerler. Ama ne hikmetse sistem otomatik yakalıyor diyorlar. Vallah oyuna geri döndüğümden beri 7/24 bota atan adamlar halen botta.

Ya birde adam botta olduğunu geçtim. Sonradan PC başına geçince sağa sola salça oluyorlar. Normal bizim gibi oynayanlara oyun içi eziksiniz , bilme ne siniz gibi laflar kullanıyorlar.

Şu chat cm leri ve bu bot olayı yıllardır bu oyunun sorunu. Bir önceki konularda da yazdım. Adamı ben daha göremeden tüm itemleri açıp gemiyi alabora etmiş oluyor.

Eski oyuncu olduğumuz için belki ilerde millet döner yine kalabalık olur diye , kendime hesap açtım. Ama bu konuları görüp de bu kadar sorunun halen devam ettiğini gören kişi ne döner ne para yatırır.

Yeni server , yeni toplar , yeni itemler çıkarmak yerine sadece şu gibi olayları göz önüne alıp sadece bir yıl ugrassalar . Oyunun kalitesi eskisinden de iyi olur.

Saygılar.

7. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Mesajlarınızı okudum arkadaşlar, şikayet ve sitemlerinizi yetkililere ileteceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.