Bot Problemi

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by REİS*38, Jul 27, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. REİS*38

REİS*38 User

Merhaba,
    Yapılan tarama ile bot kullandığı tespit edilen oyuculara 3 er günlük kısıtlama geldi fakat değişen hiçbir şey olmadı. Ceza sistemi katlanarak artmalı yılda bir sefer değilde aylık tarama yapılması bir nebze olsun belki bot kullanıcılarını yavaşlatır. Ceza sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz yeterli mi sizce ? @Star

2. Seraphine

Seraphine User

kardeşim bugünkü yamadan sonra botun geliştiricisi 10 12 saat boyunca evde olmadığını ve botu güncelleyemeyeceğini söyledi. Yani bugün kimsede bot yok, kasarsa herkes eliyle kasacak. TR sunucularında oynuyorsan gir bak bakalım haritalar şu an bot çalışmadığı için bomboş sohbet kısmında yazan yok. Adminler de her şeyin farkında; bunu etkinlik karaborsalarında satılan malzemelerin çok fahiş fiyatlardan (çok yüksek lanetli ışık yayan ruh vb. etkinlik para birimleri) satılmasından anlayabilirsin. Bu oyun artık botsuz oynanamaz. Çünkü oyunun bir sınırı yok. TP EP inci taç yulong gülle tılsımlar hiçbir şeyin sınırı yok bu yüzden sonsuza dek bir döngü var. Mesela Kuru kafa rütbe 1.000.000.000 TP kasan kişide olsa ve bu her hafta her ay artık neyse tpler sıfırlansa, gemiye 1 milyondan fazla gülle alınamasa gibi gibi uzatılabilir, biliyorum verdiğim örnek biraz saçma ve mantıksız üzerinde düşünülüp geliştirilebilir ama ben aklıma ilk gelen şeyleri söyledim asıl demek istediğim her şeye bir limit getirilse belli bir miktardan sonra kasılamasa kasılsa bile bir şeye yaramasa bota ihtiyaç kalmaz. Örneğin TR mega sunucusunun savaş puanı 1.si adam belki de aylardır 2.060.000 civarı savaş puanına sahip yani kasmıyor çünkü biliyor en üst bp rütbesini alsa artık kimse bp vermeyecek bir manası kalmayacak. Demek istediğim bu inci taç yulong gülle tp ep her şeye savaş puanı gibi bir mantık getirmek lazım ki bota ihtiyaç kalmasın. Bakma şimdi star veya bigpatron formal olarak gelip sana her şeyin farkındayız gerekli cezalar verilecek vs vs diyip konuyu kapatacak çünkü öyle yapmak zorunda. Ben anlamıyorum bu seafight neden ücretli resmi bot çıkarmıyor çok deli para kazanır aslında ama vardır bir bildikleri diyelim. Ha böyle deyince sen botun geliştiricisinin yazdıklarını nereden biliyorsun bot mu kullanıyorsun derseniz hayır ben hiç bot kullanmadım ama hem botun daha doğrusu botların hem seafightın resmi discord kanalında varım oradan paylaşılanları konuşulanları takip ediyorum sadece bilginize.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyla ilgili daha önceki açılan konularda da bu cezaların daha sık ve her seferinde katlanarak verilmesi gerektiğini belirttiğimi söylemiştim.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.