Bot Önleme Buffu

Discussion in 'Genel Sorular' started by paketkontrol, Jul 20, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bot yakalayan sistemimiz, oyunda kendisine ekstra avantaj sağlaması adına üçüncü parti program ya da diğer adıyla bot kullanan bir çok oyuncunun hesabını tespit etti. Bugün, bu tespit edilen oyuncuların hesabına başlangıç olarak 3 gün boyunca gemilerini olumsuz olarak etkileyecek debuff ekleyeceğiz. Debuff şunları içerecektir ;
    • - %80 Top Hasarı
    • - %100 Hasar Önleme
    • - %80 Elit Cephane Bonusu
    • - %80 Oyunculara karşı hasar
    • - %95 Hız
    Seafight Ekibiniz.

-Tüm herkes için uygulanırsa harika bir uygulama olur ancak bu uygulama ile beraber azalan ödüllerin kalkmasının da mantıklı olacağını düşünüyorum.Bot kullanımı olmayacağına göre bırakında istediğimiz kadar oynayalım oyunu.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bunun azalan ödüllerle bir alakası yok. Herkese neden uygulansın? Bot kullanan yine kullanır. Sadece artık caydırıcı cezayı göze almak zorundalar :)

3. Selam,

Bunun azalan ödüllerle bir alakası yok. Herkese neden uygulansın? Bot kullanan yine kullanır. Sadece artık caydırıcı cezayı göze almak zorundalar :)

Bot kullanan herkese demek maksadıyla yazdım.Taramalarda sizinde gayet iyi bildiğiniz gibi birisi banlanırken diğerinin gemisi açık kalabiliyordu adaleti sağlarsanız güzel bir uygulama olur.
    Azalan ödülleri botu önlemek için getirdiğinizi düşünmekteydim başından beri eğer öyle değilse çok mantıksız bir uygulama ,sabah 10da kepenk açıpta akşam 10da kapatan birisi için can sıkıcı :)

4. Bence tarama oluyorsa gemiler kapansın benim gemimde botcunun yapacağı inci,taç,yulong olmıcak sonuç olarak gene adaletsizlik olucak böyle birsey yapılıyor da gemiler süresiz kapansın daha caydırıcı olur iyi oyunlar.

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Umarız dediğiniz gibi olur hepsi yakalanır, hiç biri sağ kalmaz :D Diğer durumu rapor ederiz, ama zamanı gelince zira şuan şu sistem daha yeni :)

Thread Status:
Not open for further replies.