Bot Kullanımı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ZaGoR-SÖK tarafından 14 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Soru basit Bazı oyunculara ayrıcalıkmı 7/24 Bot? Oyuna ne zaman girsem bazı haritalar bazı oyuncular tarafından bot a bağlanmış 7/24 saat botta gemileri. Örneğin 1/1 harita da ŤΛЛƓЦЛ 65/37094987 bu oyuncu 7/24 botta bunun gibi bir çok botta oyuncu var biz kerizmiyiz bağla bot a harita yapsın sezon görevlerini yapsın ne ala iş koskoca oyun şirketi bot a çare bulamazmı bulur elbet öyleyse neden bulmuyor cevap verebilen varmı ben tahmin ediyorum ama cevapları merak ediyorum tabi konu kilitlenmezse çünkü forum adminlerinde bot meselende bir korku ve telaş varmış gibi hemen kilit vuruluyor konuya buyrun görün birazdan

*MV1*, potomya53 ve x1957x bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Korku ve telaş yok da kural var kural ;) O yüzden cevabımız hep aynı. Biz işlem yapamıyoruz. Merkez ekibimize ise bu konuyla ilgili şikayetleri bildiriyoruz. Başka bir şey yapamayız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.