BOT KULLANIMI

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve wox42 tarafından 4 Ağustos 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. wox42

wox42 User

açık açık bot kullanan oyuncular var bunlara neden müdahale edilmiyor 1 oyuncunun hatta elimde videosuda var bunu ben görebiliyorsam yöneticiler neden gerekeni yapmıyor bugün gl8 de pve günü olması dolaıyısla 3 saat boyunca oda benim oyunda olduğum sürede görebildiğim sürekli aynı hız basa basa npc kesen ve sandık toplayan gemi var açık açık kullandığı belli botu videolarıda var elimde önündeki sandığı bırakıp kestiği npcyi canavarı yarım bırakıp sandığa koşan gemi bot değilde ne :) bizler vaktimizi boşa harcıyoruz o zaman boşa uğraş veriyoruz böyle açık açık bot kullananlara birşey yapılmayacaksa adil şartlar yoksa hiç girmeyelim daha iyi

2. Alacağın cevap supporta bildirin demek olup botlara karşı önlem almayacaklar. Sözde makro kullanımı yasak ama diyecekler ki üçüncü parti uygulama tespit edilemediği için hiçbir işlem yapılmadı. Göz göre göre gemiler makroya atılıp ep tp kasıyor bigpoint görmezden geliyor

3. Botlar olmasa oyunda kimse olmaz zaten oyuncu kalmadı kendi fişlerini kendileri çektiler

4. tamam ama arkadaşlar bu bot kullanımı eşitlik adına çok büyük sorum adamların 3 gemisi var 3 de botta kasılıyor sen ne kadar emek harcarsan harca yetişmen imkansız o yüzdende oyuncu giderek azalıyor kesin bir duruş olmazsa oyuncu kalmayacak

akyol37*frm* bunu beğendi.
  5. sansar6161

sansar6161 User

haha çocukluğumda senin filondaydım frencali küçücük çocuk halimle beni hiç mi hiç sevmezdin şimdi 30 yaşına geldim yine buralardasın :D 15 yıl geçmiş

frencali[HHK] bunu beğendi.
  6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

3. parti yazılım kullanan oyunculara genel taramalar ile gereken cezalar veriliyor, yakalanmayan oyuncuların daha sonra tespit edilmeme garantisi de yok zaten, yine aynı şekilde makro kullanan oyuncuları da tespit etmek için gerekli çalışmalar yapılıyor.

Saygılarımla.

akyol37*frm* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.