bot kulanımı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve 06-BaşKent-06 tarafından 20 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DukeAlencon bu oyuncu şu an 43_1 haritada botta gemiyi otamatik saldırıya almış npc cıkıyo vurmaya gidiyoruz sürekli saldırıyo etkinlikmi kasacaz bunlarlamı uğraşacağız acil cözüm bu oyuncu sürekli bot kullanıyor gerekenin yapılasın rica ediyorum

2. absolut diye de bir tanesi var adam 24 saat oyunda

3. HACKERWARE

HACKERWARE User

Evet hala maalesef bot kullanımı mevcut umarım seafight yönetimi yakında gerekeni yapar

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Forum üzerinden bu konuda bir şey yapmamız mümkün değil, debuff dalgaları otomatik olarak belirli aralıklarla yapılıyor zaten, manuel bir durum söz konusu değil.

Saygılarımla.

5. adamlar bota bırakmış etkinlik sıralamasını bile botla kasıyorlar hiçmi bilgisayarı kapatmıyon o_O

6. adamlar işi bayağı ilerletmişler ve günlük rutin iş halinde ilerlemeye devam ediyorlar nasıl olsa ceza verende yok diye geniş geniş takılıyor adamlar bizde yırtılanım bir tasarım falan alırmıyız diye.

7. vallahi haklısın iş işten geçtikten sonra tarama yapıyolar o anda kim kullanıyorsa sadece onlar yakalanıyor gibime geliyor

8. reis tarama yapılıyor ama genel olarak yapıldığına bile inanmıyorum ben hatırımda 5 6 gemi var adamlar 2 senedir botta auto target da kullanıyorlar sistem bunları gözü körmü de görmuyor kullanmayan oyuncuya yakalandın diye mesaj atıyorlar lig sıralamasına bak hiç arada değişik oyuncu varmı hep aynı kişilerde sıralama biride 5. sıradaysa sonra ay 2 . sırada bunların otomatik olduğunu seafightte biliyor ama sineye çekiyor hep.

9. mr.gold**

mr.gold** User

Buradaki problem oyunun eski olusu,zaten ati alan Uskudari gecmis.Millet rahat,bottan haberi olmayana ceza,siralama vb takintisi olanlar senelerdir botlarda ama noproblem :)
    Diger bir sorunda surekli yenilik adi altinda paraya odakli yeni top vb cikartmasi.. Buna baz olarak harita eklenmesi,oyun ici para birimi vb diye gidiyor da gidiyor.. Ben bahse varim programcinin bile yenilik diye yaptigi ama coktan ne oldugunu unuttugu meseleler var..

Bir oyun ne kadar sade o kadar eglenceli ve zevkli,oyunun ilk halini bilen bilir.Tek dert inciydi ve o donem yeni oyuncudan yikiliyordu. Bir defa bile takildigini hatirlamam savasirken.Simdi durum ne? Oynuyoruz iste arada zaman gecirmeye,ciddi oynayanlar zaten botta!

10. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Arkadaşlar mesajlarınızı tek tek okudum, sitem etmekte haklısınız, bot/üçüncü parti yakalama sistemi üzerinde geliştirmeler yapılıyor hala, tam verimle çalışmıyor, umarım bu sistem yakın zamanda daha etkin çalışır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.