Bot Cezası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve golge97 tarafından 24 Temmuz 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. golge97

golge97 User

valla az önce debuf almış gemi gördüm adam debuf almasına rağmen benden daha az hasar alıyor 400k da vuruyor benden kötü kısmı sadece hızının yavaş olması heralde tek farkettiğim o böyle olursa adamlar hiç botu bırakmaz ki birde bu ceza sadece 3 gün hiç adil gelmedi bana debuflu olmasına rağmen 9k hasar alıyor kuzgundan ben 15k

TiryakiHasan bunu beğendi.
  2. ZULEMA-RT

ZULEMA-RT User

bu oyun yaşlıları avutma oyunu paran varsa botu çekersin gemiyi fullersin sen sadece oyun ekranını izlersin gemi kendi kendine oynar bide yaşlıları her konuda haklı bilirler onlar istedikleri gibi at koşturur bu oyunun geldiği nokta

3. koskoça bigpoint - kaçınma şansı ve -isabet olasılığı cezasını unutmuş o yüzden npc lerden az hasar alıyor asdasdasdasd :D beyin bedava

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Etkinlik cephanelerinin %200 - %300 hasar veriyor olması bunun sebebi. O konuyu da ilettik. Gereken yapılır diye umuyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.