Destek Bot banları

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by Radagast, Aug 19, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Radagast

Radagast User

Merhabalar yaklaşık 3 hafta önce oyuna döndüm başlangıç paketi felen satın aldım, işsiz olduğum bir süreçteyim ve şirketlere case yapıyorum yani bütün gün bilgisayar başındayım, bu süreçtede sürekli seafight oynuyorum bir yandan ve gemiyi kasmaya devam ediyordum. Bugün öğlen bot sanıldığım için 45 günlük debuff yemişim ve gemimden çok fazla tp ve ep alınmış. Tamda etkinlik varken gemimi geliştirirken bu haksızlık olmaması gereken birşey. Bunu düzeltmek için ticket açtım ama bakan varmı ticket'lara emin olamadığım için buraya da danışmak istedim, bunun hakkında kim ile konuşmalıyım?

2. -b.kiler-

-b.kiler- User

bulursan bizede söyle kral :)

Radagast likes this.
  3. ben inandım beyler :D

4. 15.05.2010

15.05.2010 User

Hiç kusura bakma duygu sömürüsü de yapma aynı şeyi bende yaptım bende ban yedim hakketim ellerine sağlık akillaniriz inşallah

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Debufflar ile ilgili forum üzerinden herhangi bir işlem yapmamız mümkün değil maalesef, destek ekibimize bilet atmalısınız.

Saygılarımla.

Thread Status:
Not open for further replies.