bot banı

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve frkfrkn tarafından 19 Ağustos 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. frkfrkn

frkfrkn User

ya arkadaş gerçekten bot kullananlara bir şey yapmazsınız gelip gidip bize yaparsınız. bot kullanmadan nasıl bot yarası alabiliyorum ben. hangi kabiliyetli arkadaş bulmuş bana da ıspatlayın ya lütfen kullandığımı gösterin bana. lütfen bir yetkili ulaşsın bana bu sorunu düzeltsinler.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

İncelenmesi için destek ekibine bilet atmalısınız, forum üzerinden herhangi bir işlem yapamıyoruz.

Saygılarımla.

3. wgnyrn2023

wgnyrn2023 User

valla kardeşim bende hiç kullanmadığım halde bana da atmışlardı. desteğe yazsan da bir şey çıkmıyor. kullanmışsındır diyor. sonunda kendinde inanıyorsun kullandığına. ben artık bunun başkalrı için özel yapıldığını düşünüyorum. belki filon felan sevilmiyorsa random atıyorlardır. çünkü kullananların hiç yediğini görmedim

4. frkfrkn

frkfrkn User

dayı ne filom var ne de bot kullandım.günde en fazla 3-4 saat oynayabiliyorum zaten. ıspat etsinler hepsine söylüyorum çünkü kullanmadım ben kendimden eminim.bu nasıl saçmalıktır anlamış değilim yaw.

wgnyrn2023 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.