bokor

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve PRATİSYEN tarafından 30 Nisan 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PRATİSYEN

PRATİSYEN User

bokorda hatamı var hiç kimsye ödüller gelmemiş

2. 2025-04-30 12:00:12
    2 x Akrep Haritası aldın.
    2025-04-30 12:00:12
    2 x Bereketli Ganimet Kesesi aldın.
    20 x 4. Seviye Yıldırım aldın.
    30 x Vanhu'nun Kudreti aldın.
    1 x Altın Kafatası aldın.
    2 x Kutsanmış Bisküvi aldın.
    3 x Asil Kaptanın Sandığı aldın.

3. sen neden her yere yazıyorsun ortamı germek içinmi sen kimsin. burada sorumlu birimisin de yazıyorsun ilgililer cevap versin sen sus

4. Herkese cıkacak diye bir şey yok diyorum.. 500 atarsın çıkmaz 1 atarsın çıkar. anladın mı? anlamadıysan tekrar yazayım.. ya da bir daha oku.. ben bana çıkanı yazdım.. ve herkese çıkmadığını belirtiyorum..

5. Bence bu eleman da farkında bir hata olduğunun. Korkusu hata giderilirse bu aldıkları geri çekilecek eli boş kalacak. Ondan korkuyor.

6. Bokor da verilenler geri alınmıyor, kazı kazan gibidir.. ya kazanırsın ya kaybedersin.. şans..

7. Mister_No

Mister_No User

Bokor dan bu ay kimseye bişey çıkmamış herhalde isim isim dağıtmışlar bu ay koca alyans ta tık yoksa vardır bi bildikleri.

8. @ShaDe. @Bigpatron @Star Sayın adminlerim bokorla ilgili üst yetkililere bir sorabilir misiniz bokorda bir sıkıntı var mı diye. Normal değil çünkü

9. Her ay 2 3 atar ufakta olsa çıkardı bu sefer büyük attık cikmadi ...

10. 1 yıldır her ay 5 bokor attım. 1 tane ıskalamadım. İyi kötü bişey çıktı. Ama bu bokorda 120 tane attım. 137 kura hakkım vardı. Hiç bişey çıkmadı. İmkansıza yakın bişey bu. @ShaDe.

11. **Lemon**

**Lemon** User

bokorda hata var 100 tane attım hiçbir hediye çıkmadı

12. Banada hiç bir şey çıkmamış. 30 tane atıyorum her defasında az da olsa çıkıyordu. Bu ay hiç bir şey çıkmamış. Bokora güncelleme geldikten sonra ya değişti ya bozuldu. Açıklama bekliyoruz.

13. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Bu soru discordda birçok kez soruldu ve diğer ödül alamayan oyuncular da şikayette bulundu ancak yetkililer tarafından ödüllerin yüklendiği söylendi. Güncelleme olduğu için çok büyük sayıda oyuncu bokor atmış olabilir. Gelecek aydan itibaren ödül kazanacak oyuncu sayısının arttırılacağı söylendi.

Saygılarımla.

ANGEL_PRETTY bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.