Bir Takım Teknik Sorunlar

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve *KaMiKaZe* tarafından 7 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *KaMiKaZe*

*KaMiKaZe* User

Öncelikle merhaba. Sürekli forumu takip ediyorum sorunların ardı arkası kesilmiyor bunu belirtmek isterim. Oyun içinde, ödemeler de ve genel olarak sürekli açık(bug) ve buna benzer bir takım teknik sorunlar meydana geliyor. Bu söylediklerim diğer bu oyuna vakit ve para harcayan kıymetli oyuncu arkadaşlarımın sorunları. Kendi sorunuma değinecek olursam dün öğlenden itibaren hesabıma erişim sağlayamıyorum giriş butonuna bastığım da alakasız bir şekilde "Hürriyet" haber sayfasına yönlendiriyor. Bu konu da support ile iletişime geçtim programcılara iletileceği söylendi fakat sorun hala devam etmekte. Etkinlik başlangıcı ve sorun benden kaynaklı olmadığı halde hesabıma erişim sağlayamıyorum bunların bir telafisi olacak mı merak ediyorum.
    İkinci sorunuma gelecek olursa iki gün önce chat için açtığım hesap ile sohbet ederken oyuncu arkadaşlardan birisi bana ona "aynen bana babam diyecektin" diye absürt bir cümle kullandı. Şimdi biliyorum bu gibi durumlarda chat kuralları gereği yaptırımların olması gerekli. Bu cümleyi kullanan arkadaş chatten yasaklanmadı ve ben ekran görüntüsü alıp supporta yolladım inceleneceği söylendi ama hala bahsi geçen oyuncu aktif durumda. Soruyorum ben chatten abla kelimesini kullandığım için yedi gün hesap kapatımı almış bir oyuncu olarak bu konuyu supporta bildiriyorum üzerinden iki koca gün geçiyor ve chatte bana babam olduğunu iddaa ederek aileme hakaret ettiğini ekran görüntüleri ile ispatladığım oyuncuya neden ve nasıl hala yaptırım uygulanmıyor? Bu oyunda kurallar ve kaideler kişiden kişiye farklılık mı gösteriyor? Sonuncusu ve en önemlisi support destek biriminde çalışan kişiler neden bu kadar lakayıt ve laubali? Bazen bir şeyi anlatmak oyunla ilgili sorunlarımızı açıklayabilmek için iki veya daha fazla ticket açmak zorunda kaldığımızı da belirtmek istiyorum. Son olarak konunun kilitlenmesini istemiyor ve diğer oyuncu arkadaşlarımında görüşlerini merak ettiğim için fikir ve görüşlerini bekliyorum. İyi forumlar.

çobanmusa bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Birinci sorununuza gelecek olursak, bu hatayı alan hesaplara biz girebilirken siz erişim sağlayamıyorsunuz ve bunu merkez biliyor. Söyledik. Programcılara ileteceğiz denilmiş. Bizzat ben kendim ilettim. Umarız kısa sürede çözülür. İkinci sorunuzu ise destek ekibiyle halledeceksiniz. Zira forumda bir şey yapamayız.

çobanmusa bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.