Bir Noel Tehlikesi - Kış Etkinliği 2024

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 30 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SSS'de bugün olarak görünüyor aslında kankam ama anlamadım.

2. Selam brom, az önce Kar Hayaleti tasarımını aldım. 13'de zıpkınlıklardan.

3. İlerleyen fazlarda muhtemeln gelecek. Yoksa dediğin gibi kasılmıyor.

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Tekrar bir güncelleme olmazsa 18 Aralıkta gelecek o görev de.

Saygılarımla.

5. selamlar Shade, bir sorum daha olacaktı sss kısmında 3. fazda kazanılacak tasarımlar kısmında ilk 3 sıradaki tasarımlar sıralama ile alınabilir yerine görev ödülü olmuş.Hangi görevlerle o 3 tasarımı alabiliyoruz

6. ShaDe.

Selam,

Oradaki ilk 3 tasarım etkinlik sıralamasında Scrooge'un Hediyesinden alınıyor, güncelledim.

Saygılarımla.

7. XgameX

XgameX User

10. dalgayı nasıl geçiyorsunuz arkadaşlar bob 5-4-4 şuan bufları bende hasar önleme ful ,doldurma 2 , hasar 1

8. Selamlar hocam ben hasar önleme 3/2 ve hız 3/1 alarak geçmiştim. Yardımcı kaptan yetenekleri de seninki gibiydi. Sürekli hareket halinde kaldım ve tılsım bastım canı yarıya ininceydi yanlış hatırlamıyorsam yeşil bir alan açıyor onun içinde kalırsan canın artıyor o zaman daha kolay oluor.Birde etrafında bir çember çıkıyor onun içine kal bosstan fazla uzaklaşmaman gerek

XgameX bunu beğendi.
  9. Donmuş uçurumdan yapboz parçası sistemden mi çıkıyor enkazlardan mı yoksa pırıltılardan mı herhangi bir bilgi paylaşılmamış @ShaDe.

10. 15'nci dalgada kazan atıyor onu kesince etrafa attığı prıltılardan şansa denk gelebiliyor. Bana geldi.

ᴛᴀx-ᴍᴀɴ bunu beğendi.
  11. **CEZA**72

**CEZA**72 User

yardımcı kendimiz seçebiliyormuyuz bana her seferinde başka çıkıyor da

12. @**CEZA**72 bob ile ilerle , bob dışında farklı bir yardımcı gelir ise 1 tane npc batır sonra merkeze geri ışınlan ta ki bob gelene denk dene.

13. OTYKEN

OTYKEN User

Hala yeterli değil geliştirmeler hala 14 ve 15.dalga insanı yoruyor az şu npclerin vuruşlarını azaltın da az bizde yapalım sabahtan aksama kadar amele gibi oturuyoruz bir dalgayı geçemiyoruz

Mεh†εRhαπ ve XgameX bunu beğendi.
  14. XgameX

XgameX User

Aynen öyle ben saldım artık en kötü topları alır çıkarım dedim ama cidden zorluyor

Mεh†εRhαπ bunu beğendi.
  15. ShaDe.

Selam,

Harita sonunda çıkan kazan ödüllerinden geliyor.

Saygılarımla.

16. ShaDe.

Selam,

Yoldaşlar rastgele geliyor haritaya, güçlendirdiğiniz yoldaş gelmezse 1 npc batırıp portaldan limana dönüp tekrar haritaya girebilirsiniz denk gelene kadar.

Saygılarımla.

17. Mister_No

Mister_No User

7 kere 15. dalgayı bitirdim daha 1 kere bile kazan denen şey çıkmadı ne oldu çıkış oranımı azaldı bana mı kastı var ?

18. Tasarım hangi dalgalarda çıkabiliyor. . 10. dalgadan sonraki dalgalarda çıkıyorsa ilk dalgalardaki sandık enkaz gibi şeyleri toplamanın faydası nedir?

19. selamlar hocam tasarım 11. 12. 13. 14. haritalardaki sandık enkaz pırıltılardan çıkıyor. Önceki haritalardakileri toplamanın item dışında bir faydası yok.

20. 10. haritasdaki bos nasıl geçiliyor. Biyerden sonra mesafe farketmeksizin hasar veriyor