Bir Noel Tehlikesi - Kış Etkinliği 2024

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 30 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1 noel anısıyla başladı, 2.görevde 5 tane istedi, 3.görevde 50 tane. Böyle saçmalık olmaz bir düzenleme gelmeli.

2. Sukunet...

Sukunet... User

Noel anıları nereden toplanıyor ve donmuş uçurum mağazasını açmak ıcın ıstenılen görevı nerede yapıyoruz bı oyun oynayacağız şifre çözüyoruz resmen

3. Renkli şeker topla görevi kolay denilmiş ama yaklaşık 10 kere kötü ruh amiralinden 1 kere bile düşmedi. Kötü ruh amiralinden alabileceğimize emin miyiz?

4. **CEZA**72

**CEZA**72 User

can simidi ni hangi sitem veriyor

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Kendinize aldığınız bufflar zindanda veya zindan limanında iken kalır uçurumdan çıktığınızda geminizden gider etkinlik SSS'inde belirtilmişti bu. "Her buff en fazla üç kez biriktirilebilir ve etkisi sınırlı bir süre boyunca devam eder. (Zindanda veya merkezdeyken)" şeklinde.

Saygılarımla.

6. ShaDe.

Selam,

Noel anıları 5-10-15. dalgalardaki bossları batırınca alınıyor, karaborsadaki nesnelerin kilidini açmak için donmuş uçurumdaki görevleri yapmanız gerekiyor.

Saygılarımla.

7. ShaDe.

Selam,

Şansa bağlı olarak kötü ruh veya günahkar ruh amirallerinden alabilirsiniz.

Saygılarımla.

8. ShaDe.

Selam,

Ürkütücü ruhtan alabilirsiniz.

Saygılarımla.

9. Morpheuss

Morpheuss User

1. 1. Görev: “Geçmişin Yankıları”
    • Şunun kilidini açar: Kara Borsa 1. Kademe
    1. 2. Görev: “Rüzgârdaki Fısıltılar”
    • Şunun kilidini açar: Kara Borsa 2. Kademe
    1. 3. Görev: “Ruh’un Teklifi”
    • Şunun kilidini açar: Kara Borsa 3. Kademe
    1. 4. Görev: “Gölgelerle Yüzleşmek” (15 Aralık öğlen aktif olacak)
    • Şunun kilidini açar: Kara Borsa 4. Kademe
    1. 5. Görev: “Son Pazarlık”
    • Şunun kilidini açar: Kara Borsa 5. Kademe
    1. Tekrarlanabilen Görev: “Lanet Devam Ediyor” (18 Aralık öğlen aktif olacak)
    • Ödül: Hediye Kutuları, cephane ve tüketilebilen eşyalar.
    Bu görevlerin içerikleri nedir adminim daha 1. görevdeyim ve epey zorlanıyorum 5.dalgada. Diğer görevler çok daha zorsa yapmayacağım bilginiz var mı?

10. ShaDe.

Selam,

Görevleri yaptıkça donmuş uçurum karaborsasındaki öğelerin kilidini açıyorsunuz.
    1. görev için 1,
    2. görev için 5,
    3. görev için 50
    noel anıları toplamanız gerekiyor.

Saygılarımla.

11. Çok saçma, sıkıcı ve bı okadar da itici yaptı bu etkinlik. 15yıldan bu yana defalarca geldi .bu etkinlik kadar olmadı.bir etkinlikten dolayı insanın oyunu birakasi gelirmi.etkinligin ne olduğu belli değil.sarı çizmeli Mehmet ağa misali.oyunu bence gerçekci yapın 8.9yil öncesi zevkle oynardiik şimdi çizgi film içinde gibiyim .

12. Çok kötü bir etkinlik genel olarak donmuş uçurum bu kadar zor olmak zorunda mıydı gir çık yapınca sıfırlanması çok saçma onun dışında da etkinlik genel olarak rezalet

13. Var mı taktiği hasar önleme buff ını 3-3 açıyorum ama 6. dalgayı geçemiyorum bilen çözen kardeşlerim tavsiye verebilir mi

14. XgameX

XgameX User

Haftasonumu event mapında geçirecek değilim saçmalıyorsunuz iki üç malzeme olsun gemimimiz güçlensin istiyoruz gitgide zorlaştırıyorsunuz eventleri

15. beyler baston şeker kasamıyorum hiçbir şekilde 100k kurabiye kasmışım baston şeker 0 nasıl yapacağız elde etme imkanımız var mı bir şekilde nasıl alacağız marketteki malzemeleri

16. ShaDe.

Selam,

Yardımcı olarak Bobu kullanıp geliştirmelerini yapmanız gerekiyor, sonrasında kendinize bufflar verebilirsiniz eğer haritada zaman geçirecekseniz, harita dalgaları ilerledikçe NPCleri menzilden vurmaya çalışın. Burada da haritayı bitiren arkadaşımızın tavsiyeleri var inceleyebilirsiniz.

Saygılarımla.

17. Selamlar Shade birkaç sorum olacaktı; bir konuda donmuş uçurumda 11-15. dalga arası tasarımların sandık, şeker ve enkazdan alınabileceğini yazmışsın 6 tasarımda bu şekilde alınabiliyor mu? İkinci sorum ben arkadaşların tavsiyelere uyup yardımcı kaptan bob'u geliştirdim ve ilk 5 dalgayı rahat yapıyorum ama 6. dalga ve yukarısını geçemiyorum.Geliştirmelerim Aile Bağı seviye 5,Yaylım Ateşi Seviye 5,Festival Coşkusu Seviye 6 bunların yanına gemime seviye 1 hasar önlemede aldım ama 700.000 küsur hasar yiyiyorum. Bu seviyeler 6. dalga için yetersiz mi yoksa tek şart menzile mi almam denedim ama galiba menzile alamadım bir türlü.

18. ShaDe.

Selam,

Tasarımlar sıralama, karaborsa (elit dalendros), harita içi ödül (buzlu tasarımlar) ve görevlerden alınıyor, yoldaş güçlendirmeleriniz iyi sayılır ancak kendinize hasar önleme 3. seviye alırsanız daha rahat ilerleyebilirsiniz, en kritik bufflardan birisi o. Menzilden vurursanız ve harita kenarında oynarsanız hasar alma ihtimaliniz daha düşük oluyor, ilerleyen dalgalarda geminizi tamir eden alan açan veya düşük canlı NPCler de çıkıyor dolayısıyla onları batırınca da darbe puanınız kolay şekilde artıyor.

Saygılarımla.

19. Magnolia

Magnolia User

Shade selam tekrar uzun bir mesaj için hazır ol :) Umarım doğru yere yazıyorumdur.

Dün açtığım konudan şu ana kadar 9 kere uçurumu tamamen bitirdim. Fakat ilk 7 sinde de açtığım konuda bahsettiğim gibi (bu sabah dahil ) 15. haritada gelecek noeli yendikten sonra bir kazan çıkıyordu. ( 10m canı ve size hasar vermiyor. ) Batırdığınızda da haritada kutular doluyor ve topladığınızda gemi dışında her şey çıkıyordu. Bana verdiğiniz cevap sonrasında gemi için 11-14 arası bütün ne var ne yok toplarken bırakın gemiyi benim en son kazandan kazandığım tüm ödüllerin orda da çıktığını fark ettim ve son 2 yaptığımda da kazan vermedi.

Eğer benim 7/7 kazan çıkartmam tamamen bir şans ise ben kendimin bu kadar şanslı olduğumu düşünmüyorum. Bugün sanırım bir değişiklik olmuş çünkü dün ben enkazları kutuları toplarken bu kadar ödül çıkmıyordu. Şuan çok harika benim bahsettiğim kazan ödülleri var. Değişmiş veya şansmış aslında bu kısım önemli değil ama tam da bu kısımda eğer bundan sonraki süreç böyle ilerleyecekse;

-Zaten 1 saat süren bir haritayı birde kutuları enkazları toplayarak 2 saate çıkmış oluyor. Bu gerçekten uzun bir süre.
    -GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM. Sona kadar gelemeyen kişiler için faydalı. Ama bu seferde süreç uzadıkça yardımcı kaptanları geliştirmeleri süreçleri uzuyor. Yani bir yandan faydalı diğer yandan zararlı olmuş.
    -En önemlisi de sıralama için hızlı yapmaya çalışan kişiler bu sefer KAZANDA ÇIKMIYORSA bir çok ödülü bırakmış oluyor yada kutu topladığımızda sıralama yapmamız imkansız oluyor.

Bu 3 sebepten dolayı sona gelemeyen oyuncuları da korumak için hem de gerçekten uzadıkça yorulduğumuz şu ödüller 5. 10. ve 15. haritaların sonunda ne kadar ilerlemesine bağlı oranda kendi kendine kazanma şansımız olsa yani ödül olarak çıksa önerisini iletirseniz çok sevinirim. (Bahsettiğim sadece gemi değil tüm derebeyi topları burç topları 250 baston şeker vb. )

Belki yasak olduğunu düşünüp paylaşmak istemedim ama bahsettiğim kazan ödülleri ile alakalı fotoğraflarda paylaşabilirim ilk yaptığım 7 seferin saatleri ile birlikte. Size şuan ki ödüllerle o ödüller arasında karşılaştırma yapma fırsatınız olacaksa.

Gerekli yerlere iletirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

!ntikam-KGT bunu beğendi.
  20. Sayın Shade, çok teşekkür ederim dediklerinizi deneyeceğim