Bir Noel Tehlikesi - Kış Etkinliği 2024

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 30 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mühendis

Mühendis User

oyuna gelen hangi paket alınır kış etkinliğinde kış kasasımı yoksa kış hazinesimi ?

2. tanerwan

tanerwan User

kar tanesi haritasının son dalgasını nasıl tamamlayacağız bir taktiği var mı

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Maksimum savunma ile girip menzilden vurmanız gerekiyor, birkaç kez tamir olmanız gerekebilir zor bir dalga çünkü.

Saygılarımla.

4. musallat ruhu etkinlik puanına etki etmiyor mu ? kişisel görünüm kısmına yazılmamış

5. npcler şansa çok nadiren kurabiye veriyor. bu diğer fazlarda da böyle mi olacak yoksa değişecek mi acaba?

6. Erhan01

Erhan01 User

Kurabiye çok az çıkıyor. baston nereden alınıyor? teşekkürler

7. tanerwan

tanerwan User

yaratılış mektubu, kule nişanı gibi ögeler geliyor grup haritasında bunlar ne işe yarıyo

8. tanerwan

tanerwan User

tüm marketi satın almak için 437.815 kurabiye gerekiyor. bu oranlar ile yarısını almak bile zor. haftasonunu değerlendirip saatlerce oynayarak 6-7k anca kastık. hafta içi daha da düşecek ve marketin 10 da 1 ini anca alacaz bu gidişle. düzenleme gelmesi şart

9. 1-) Pazardaki top fiyatları çok dengesiz burç topları yıldırım toplarından daha fazla fiyatla eklenmiş çok saçma.

2-) Yine pazardaki buffların süreleri çok az 37 günlük etkinlik getirmişsiniz sadece 7 günlük buff satıyorsunuz geçen senelerde hatırladığım en azından 20'şer gün bufflardan alabiliyorduk.

3-) Üstteki arkadaşında dediği gibi tüm itemler için çok fazla kurabiye lazım npclerden cidden az çıkıyor çıkma şansını arttırabilirsiniz.

4-) Market çok yavan kalmış ne kese var ne kaptan sandığı var az item var ona da çok kurabiye istiyor orayada el atılırsa artık :)

5-) Mutlak kutlama amiralini tek başıma kestim sadece ve sadece 12 kurabiye adam verdi komedi :D sadece bana olan bir şey değil millet chatten yazıyor görüyoruz yine bir saçmalık daha :D

10. sansar6161

sansar6161 User

Etkinlikte hiç bir şeyi verimli kasamıyoruz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Herhangi bir iyileştirme gelecek mi? Yoksa diğer fazlarda mı gelecek ne olacak ?

11. Swedyboy

Swedyboy User

Babacım bu etkinlik nedir ya ? Kurabiye kasalım NPC vuralım diyoruz, çıkma olasılığı yerlerde,

İnci, yulong, vb kasalım diyoruz, cirosu az, verdiğin emeğe değmez,

Hadi 3-5 kurabiye düşürdük diyelim marketten bişey alalım desek, herşey fahiş fiyat...

Gözünüzü sevim şunları iletin bi düzenleme vb bişey gelsin

12. Tardigrad

Tardigrad User

Etkinlik pazarında bu şafağı muhafızı tasarımı olacağını söylenmiş ama bende görünmüyor? Bilen var mı?

13. ShaDe.

Selamlar,

Etkinlik ile ilgili düşüncelerinizi geri bildirimler arasına ekleyeceğim, ilerleyen fazlarda gerekli nesneleri daha fazla elde edeceksiniz, etkinlik çok uzun muhakkak değişiklikler ve iyileştirmeler de olacaktır.

Saygılarımla.

14. Espanole

Espanole User

Ben de yakın bir zamanda düzenleme yapılması gerektiğini ve yapılacağını düşünüyorum çünkü böylesine uzun süren bir etkinlik, daha fazlasını hak ediyor.

15. psiqopath

psiqopath User

orikalkum en iyi nasıl kasılır bu etkinlikte.

16. gizli görevden gelen gün ışığı tasarımı görevleri açıldı mı? daha önce sordum henüz yok dendi şimdi o görev açılıyor mu acaba? veya ne zaman gelir 2. fazda mı? tşkler

17. Orikalkum ile ne alınır

18. pırıltılardan kış haritası ihtimalini kaldırdınız mı

19. ShaDe.

Selam,

Hayır hata düzeltildi sadece.

Saygılarımla.

20. allah rızası için bilen biri yok mu? hesabı daha yeni açtım zar zor atlantiste npc kesiyorum. o görev geldiyse ona göre uğraşıp yapacağım. hesapta tasarım yok hiç o tasarımı almayı istiyorum. help pls