Bir Noel Tehlikesi - Kış Etkinliği 2024

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 30 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. elif25

elif25 User

benim sorularım var gelen etkinlikte kutlama ruhu az çıkıyor 1 2 oyunda neden sürekli ban atılıyor sohpette bana 2 3 oyunda aura koruma süreleri arttırılmalı ve çıkış yapınca durmalı girince devam etmeli oyunda kasıtlı casus dikip öldürmek için gezenler var etkinlik yapma niyeti olmayanlar sadece savaşacakları harita oluşturun oraya giren orda kalsın ışınlanamasın etkinlik yapamaz olduk tasarım almak için7k diyor biriktirmeyi bırak batmaktan doğmaya korkanlar var haritalarda savaşmak isteyenlere savaşacak alan etkinlik yapmak isteyenlere etkinlik harita olsun aura olmasa bile kasıtlı saldırı yasak olsun artık düzünce oyun oynuyalım

2. elif25

elif25 User

şu an tüm oyunculardan şikayetçiyim hangi haritaya gitsem batırıyorlar dertleri ne oynamıyakmı bumu

3. Oyunda savaş puanı denen bir durum var bunun için size göre güçlü gemiler genelde batırır. Bu konuda size hak veriyorum ama özellikle tp'si düşük ya da gemi genel gücü düşük gemilere daha fazla koruma verilmeli aksi takdirde oyun sizler için işkence oluyor

4. 250 baston şeker

5. elif25

elif25 User

şuan limandan çıkamıyorum çıktım gibi 30 kişi dalacak nasıl oynuyim

6. elif25

elif25 User

yetkililer acilllll buraya bakın şuan ben oynuyamıyıyorum 7k yapıp gemi alcam şuan doğdum gibi ölğyorum ne olur haritalara savaşmaya kısıt gelsin oynamak istiyorum koruma verin 1000 tane şuan doğmak zulum

7. Bu ebedi savaşçı sıralaması nasıl kasılıyor farkında olmadan 20.olmuşum :D

8. 3. Parçayı zindan ödülü olarak oradan alınacağı söylüyor bir çok kez bitirdim, zıpkın ile kestim pırıltı topladım sandık açtım, kazan kırdım ancak hiç bir ödül alamadım acaba bir yerde yanlış mı yapıyorum ?

9. Kazandan çıkanlardan geliyor bana da gelmedi henüz baston şekeri ile alacam alamazsam

10. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Yapboz parçasını 15. dalga sonunda gelen kazandan çıkan hediyelerden alıyorsunuz.

Saygılarımla.

11. EYEOFTHESTORM yani fırtınanın gözü nesnesi ne işe yarıyor arkadaşlar?

12. ShaDe.

Selam,

Görev nesnesi.

Saygılar.

$Δîᴎ† bunu beğendi.
  13. MERRYXMASPIRATES bu kod geçersiz demesi kullandıgım anlamına mı geliyor ?

14. ShaDe.

Selam,

Evet.

Saygılar.

15. Bu Speedrunner sıralaması için hızlı yapmak için bob mu iyi yoksa diğer iki kaptandan biri mi ?

16. ShaDe.

Selam,

Hızlı zaman yapmak için Tim kullanılıyor.

Saygılarımla.

...İLHAN... bunu beğendi.
  17. Erhan01

Erhan01 User

merhaba, etkinliği çözebilen var mı? hiç birşey bulamadım ben

18. Merhabalar admin ; Ufak Tim den aldığım "Renkli Şeker Topla" görevi yapılamamakta. Kötü ruh bizi yanına dahi yaklaştırmıyor. Nasıl bu NPC ye son vuruş yapıpta bu görevi tamamlayacağız. Geri dönüşlerinizi rica ederim. İyi çalışmalar.

19. yanardağ getirmişler fakat güllesini getirmemişler yeni başlayanlarda element gülleleri yok bu seneki kış etkinliği neden bu kadar berbat ya

20. ShaDe.

Selam,

Belirli bir miktarda hasar verince de alabiliyorsunuz.

Saygılar.