Bir Noel Tehlikesi - Kış Etkinliği 2024

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 30 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 4442244

4442244 User

fırtınanın gozu nu hangı sıstemden alıyoruz bılgınız varmı arkadaslar varsa yazabılırmısınız

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Kara Çan Hükümdarından alabilirsiniz ancak şans düşük.

Saygılar.

3. ShaDe.

Kara Çan Hükümdarından alıyorsunuz.

4. Kış Takviminin hepsini eksiksiz açtım. Son takvimi oyunda olmama rağmen unutup açmadım.:) Son takvim parçası ne veriyordu ?

5. Sayın Admin , donmuş uçurumdaki büyük sistemi nihayet kesebildim fakat bu seferde bir boşluk oluyor , yani sonrasında hiç bir şey çıkmıyor , şansa bağlı mı çıkıyor son sistem ve de hediyeler ?

6. ShaDe.

Selam,

Son dalga sonrası hediye kazanı şansa bağlı olarak çıkıyor.

Saygılarımla.

7. Teşekkürler .

8. valla ne kötü ruhtan gelen hediye nede hükümdardan gelen hediye hiç çıkmadı şans düşük değil her iksinde de hiç çıkmıyor. Etkinlik yapamadan etkinlik bitti tebrikler

9. Sukunet...

Sukunet... User

Merhabalar envanterde kış hediyesi var fakat açmaya çalışınca bu nesneyi şuanda kullanamazsın dıyor bu nesne ne oluyor

10. ShaDe.

Selam,

Kış hediyesini açtığınızda kar tanesi haritası alıyorsunuz, hesabınızda kar tanesi haritası var mı hiç?

11. ShaDe.

Görev nesnesini alabiliyorsunuz alan oyuncular mevcut ancak dediğim gibi şans düşük.

12. Mister_No

Mister_No User

Kara Çan Hükümdarı Fırtına Gözü görev nesnesini vermiyor hem darbesi hem son atışı olmak üzere defalarca bitirmişimdir sürekli olarak etkinlik anahtarı veriyor 1 adet. Buna bir çözüm lütfen.

13. ShaDe.

Selam,

Etkinlik SSS bölümüne yeni bir kod ekledim kullanabilirsiniz.

Saygılarımla.

14. sa son fazlara bakmadım acaba yeni fazlarda baston şeker kasma yolları veya baston veren npcler geldi mi?

15. donmuş uçurumda bazı dalgalarda 1 sistemi 4 5 dk bekletiyor bu normal mi ?

16. birileri kar buzu ve kış hayaleti yağmalıyorlar, bunları nasıl yağmalıyorlar acaba bilen biri yazabilir mi lütfen, donmuş buz haritasından gemi tasarımı olduğu söyleniyor ama nereden son çıkan kazandan mı yoksa pır veya buz kütlesi gibi şeylerden mi , cevap için şimdiden teşekkürler.

17. ShaDe.

Selam,

Donmuş uçurum haritasında 11-14. dalgalardaki buz kütlesi, pırıltı ve etkinlik sandıklarından tasarım çıkma şansı var.

Saygılarımla.

18. Size bir taktik etkinliğin son günü zindanla işiniz bittiğinde kaptan yeteneklerini satıp geleni harcayın :)

19. Mister_No

Mister_No User

Pazarı yenilemezlerse elimizde kalan hediye kutuları ve kurabiye adamlar ne olacak alınacak ne varsa aldık hala 250 bin küsur hediye kutusu 100 bin küsur kurabiye adam var etkinlik sonuna kadar da artar Pazarı yenilesinler ki bu kış etkinliği bir işe yarasın ShaDe bu öneriye ilave ediver listene :)

20. ShaDe.

Selamlar,

Talebinizi iletiriz tabii.

Saygılarımla.