Bir Noel Tehlikesi - Kış Etkinliği 2024

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 30 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Rica ederim.

İyi oyunlar. ;)

2. Kendimize verdiğimiz yeteneklerden hangisini önerirsiniz hasar önleme garanti şimdi kalan 2 yetenek sizce hasar ve doldurma süresi mi olmalı yoksa hasar ve hız mı dersiniz

3. ShaDe.

Selam,

Ben hasar önleme, hasar ve hız kullanıyorum, hasar yerine doldurma süresi de olabilir tercihinize göre.

...İLHAN... bunu beğendi.
  4. Selen1453

Selen1453 User

merhaba uzun zaman sonra oyuna döndüm de bu kutlama ruhu adlı etkinlik gemisi nerede gören var mı acaba?

Aha buldum 5/1'e attı :)

5. Selen1453

Selen1453 User

Antik çan hangi gemiden düşüyor, 2/5 kaldı görev dondu :(

13/1'de Uğursuz Çan kesince çıktı :)

Son düzenlenen: 22 Aralık 2024
  6. Mister_No

Mister_No User

ShaDe Bu Kara Çan yap boz parçası veriyor mu emin miyiz? Birde Daha önce belirtmiştim baston şeker pazara gelirse iyi olur diye (iletmiştin) bir daha kulaklarını çınlatsan da bu konu da unutmasalar ekleseler kaç tane kara çam kestim ne düzgün baston şeker veriyor ne de yap boz parçası yani şeker toplamak ölüm oldu bu sene.

7. ShaDe.

Selam,

Yapboz parçasını 5. fazda gelecek olan Kara Çan sistemi verecek.

Saygılar.

8. donmuş uçurum da aldıgın bufflar kalıcı mı yoksa günlük veya saatlik mi ?

9. ShaDe.

Selam,

Geminiz için aldığınız bufflar 24 saatlik, yardımcınıza aldığınız bufflar kalıcı.

Saygılar.

10. teşekkürler peki. uçurum kaç dalga ve tasarımları nasıl alıyoruz ben 4. dalgaya felan gelebildim ilerlemek için bu buffları kaç yapmak lazım

11. ShaDe.

Harita 15 dalgadan oluşuyor, tasarımları 11-14. dalgalar arasında pırıltı, sandık ve buz kütlesinden alıyorsunuz, haritayı tamamlamak için yardımcınızı 10/10/10 ve geminizi 3/3/3 yapınca daha kolay oluyor, başlangıç seviyesinde yavaş yavaş yükselterek daha ileri dalgalara ulaşabilirsiniz.

12. Sayın Admin 15. dalgadaki püf nokta nedir acaba kaçsan kaçılmıyor ?

13. Idlewild

Idlewild User

Hocam bob adlı yardımcıyı kullanırsanız ilk başta çok daha kolay olur, çıkan 4m dpli gemileri kestiğinizde en azından can geliyor size, kendi geminize de hasar önleme ve hız alın, sonra kaça kaça vurun 3 4 denemeden sonra zaten yardımcı seviyesi de yükseldiği için kesebiliyorsunuz

14. 15. dalgada sorun oluyor diğerlerinde sorun yok

15. Idlewild

Idlewild User

Dediğim gibi her şey oynama süresiyle alakalı, 4. de falan geçmiştim ben de

16. teşekkürler

17. ShaDe.

Selam,

SSS kısmında video var izlemediyseniz onu inceleyebilirsiniz.

18. • Donmuş uçurum haritasında 11-14 arasındaki pırıltı, sandık ve enkazlardan hangi oranda tasarım çıkıyor. Kaç kere tüm pırıltı sandık ve enkazları toplayarak donmuş uçurumu bitirdim tasarım vermedi. Hele bir de ben tasarım kovalarken bildirim sekmesinde sürekli birilerinin tasarım düşürdüğünü görmek işi iyice gıcık hale getiriyor.

• 15. Dalganın sonundaki bossu kesince düşen sandık şansa bağlı mı düşüyor. O sandığı da hiç görmedim. Bossu kesince teleport açılıyor. Başka bişey olmuyor. Ona girince de maptan atıyor zaten.
    @ShaDe. @Star

Son düzenlenen: 23 Aralık 2024
  19. Mister_No

Mister_No User

2024-12-23 00:52:58 1 x Kış Hediyesi aldın.
    2024-12-23 00:53:13 1 x Kış Hediyesi kaldırıldı. Nedeni: Kullanıldı.
    Bugün takvim parçası ödüllerinden geldi Peki ben ne aldım karşılığında? Hediye Kutusunun içi boş muydu.

20. Teşekkür ederim.