Bir Noel Tehlikesi - Kış Etkinliği 2024

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 30 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. etkinliğin yarısı bitti hala baston şeker kasacak npc yok xd

Mεh†εRhαπ ve asapragadas bunu beğendi.
  2. Selamlar @ShaDe. , Donmuş umurumdaki yapboz parçasınıda tasarımlar gibi 11. ve 14. haritalar arası pırıltı, sandık ve enkazdan alabiliyor muyuz?

Son düzenlenen: 19 Aralık 2024
  3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Yapboz parçası son dalgayı bitirince çıkan kazandaki ödüller arasında şansa bağlı olarak alınıyor.

Saygılarımla.

4. yapboz parçalarıyla alınan tasarımın bi resmi falan var mı

5. ShaDe.

Selam,

Burada mevcut, Şarapnel Yağmuru tasarımı.

Saygılarımla.

6. Mister_No

Mister_No User

Baston Şeker takası çıkmayacak mı daha önceki senelerde pazarda oluyordu yoksa şeker kasmak hayal.

7. ShaDe.

Selam,

Bu konuyu özellikle ilettim eklenmesi yönünde.

Saygılar.

8. Morpheuss

Morpheuss User

Noel anılarını sadece 5.dalgada ki boss mu veriyor? Şuan 50 tane toplamam gereken görevdeyim epey zorlanıyorum tek tek topladığım için diğer sorumda 50 anı topladığımız görevi bitirdiğimizde diğer açılacak görevlerde de anı mı istiyor ve kaç adet? Teşekkür ediyorum.

9. selamlar hocam 5. dalgadaki boss 10. dalgadaki boss ve 15. dalgadaki boss noel anıları veriyor.Diğer görevde 200 adet anı ve son pazarlık görevindede 500 adet anı istiyor.

Morpheuss bunu beğendi.
  10. ShaDe.

Selam,

5. dalgadaki boss 1, 10. dalgadaki boss 15, 15. dalgadaki boss 150 noel anıları veriyor.
    Görevlerde ise sırasıyla 1-5-50-200-500 noel anıları gerekiyor.

Saygılarımla.

Morpheuss bunu beğendi.
  11. Morpheuss

Morpheuss User

Peki 10.dalgada ki boss için yardımcı Bob'u kaçıncı seviyeye yükseltmem gerekir minumum? Şuanda seviyesi 6-6-6 10.dalgaya gelebiliyorum fakat bossu kesmeye gücüm yetmiyor.

12. hocam o seviyeler 10. dalga için yeterli kendi gemini de hasar önlemede en az 3/1 seviye yap. Boss'un canının yarısı gittikten sonra yeşil alanlar oluşturuyor onun içinde kal canın artıyor. Yeşil alanların biri bitiyor diğeri oluşuyor böylece rahat bir şekilde kesiyorsun.

Morpheuss bunu beğendi.
  13. Morpheuss

Morpheuss User

Kesemedim hocam çok vuruyor boss. 3/2 hasar önleme almama rağmen başka bir taktiği var mıdır bunun?

14. Muku61

Muku61 User

shade 10. dalgadaki boss 15 tane veriyordu en son bitirdiğimde düzeltildi mi

15. Muku61

Muku61 User

15 tane verdi shade.

16. 15 tane veriyor zaten bilgi yanlışı olmuş

17. ShaDe.

Evet 15 tane veriyor yanlış yazmışım bir anda. :)

18. Morpheuss

Morpheuss User

Shade adminim peki 15. dalgadaki boss 150 veriyor mu onda bir yanlışlık var mıdır? 15 -15 kasmakta epey zorlayıcı.

19. ShaDe.

Selam,

150 tane veriyor, yardımcınızı 10/10/10 yapıp kendinize de 3/3/3 buffları verince yapılıyor biraz zaman alsa da.

Saygılarımla.

Morpheuss bunu beğendi.
  20. Morpheuss

Morpheuss User

Teşekkür ediyorum adminim.