Bir Kaplumbağaya Dönüştüğüm Zaman Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 7 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GROSVATER

GROSVATER User

Ben herhalde 150 de aldım:))

2. 241 oldu tık yok :)

3. elif25

elif25 User

etkinlik var canavar ordan girilen yerde ben 48m inci kastıktan sonra verdi bana şans işi

4. elif25

elif25 User

yetkililere soru kimseye hakaret etmedim sohpete katılmadım neden sohpet banı yedim

5. supporta yazın oradan bakarlar burdan bakmazlar.

6. inci pek bi önemi yok millette milyar üstü inci var kale dışında sadece gülle veya başka bişeye yaramaz öle gemiler inci haricidiger malzemeler olmadıhı süre içersinde inçi ile tasarım zor anca gülle alırsın 46 milyon inci pek bi işe yaramaz hava atmana gerek yok 46 mil incim var diye bende 1 milyar üstü inci var boşa duruyor

7. yani mantıklı düşündühün zaman etkinlik başladıhından beri gece gündüz hiç uyumadan etkinlik yapsan gene 8 mil yapamazsın mümkünatı yok ben etkinlk sayacındaki 1.500 yapa bilmek için etkinlik başından beri katılıyorum oyuna 1300 günlerdir saatlerdir oyundayız

8. 2025-05-19 02:42:44
    1 x SS Akapura aldın. 260 da verdi :D

9. @ShaDe. ben şimdi filoda olmadığım için kablumbağa haritasına giremiyorum, kendim filo açıyorum giremiyorum, nasıl olcak ? yani bir çok hesap açıp gemileri filoya sokup öyle mi girmem gerekli haritaya? neden yani filosuzlar giremiyor anlamadım..

10. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Oynadığınız sunucuda cassiopeianın kutsaması aktif mi?

11. TR3 sunucu, cassiopeianın kutsamasını bilmiyorum aktif mi değil mi

12. ben yuzeyde oynamak istiyorum ve sadece buradaki etkinlik gorevlerini yapiyorum. Niye israrla etkinlik tamlayiciya atlantis gorevlerini koyuyorsunuz ben atlantise girmek istemiyorum bu israr niye.
    lutfen etkinliklerdeki etkinlil tamlayici gorevlerinde atlantis ve yuzeyi ayirirmisiniz.

•کëwøпτë• ve Kunt_29 bunu beğendi.
  13. yüzey görevleri bittihinde son 4 görev vermekte her 12 saatte bir yanlış bilmiyorsam ama atlantıste gerev veeriçiler hiç aktif olmuyor efendim sebebi nedir her12 saatte bir yenilenen yüzey görevleri yenilenirken atlantiste yaklaşı 5 gündür gerev veriçiler görev vermemektedir bunormal bişeymi yoksa bizim oynadıhımız tr3 servurunda kasıtlamamı var bilerekmi verilmiyor anlamış dehilim

14. ShaDe.

O buff aktif olduğunda giriş yapabiliyorsunuz, filosuzken filo kurup oraya giriş yapmayı denedim sorun yoktu en son.

15. ShaDe.

Atlantis uzun süredir oyunun bir parçası, bu tarz talep ve şikayetler daha önce iletildi ancak değişiklik yapılması düşünülmüyor.

16. ShaDe.

Bu etkinlikte atlantis için günlük tekrar eden görevler yok, normal görevler var her yeni faz başladığında.

Asi-Ruh-ÇΛrŞı bunu beğendi.
  17. tmm kusura bakmayın ozaman atlantisteki etkinlik görevlerini yaptıktan sonra diger bir farz gelene kadar görev yok demekki anladım bilgi için tşk ler bende neden görev vermiyor diyordum ok diger görevler veriliyor ben sadece etknlik için demiştim oda anlaşıldı tşk ler iyi görevler meşkul ettiysekte tüm herkesten affola

18. ShaDe.

Estağfurullah rica ederim.

İyi oyunlar. ;)

19. **Lemon**

**Lemon** User

ben ss aka aldım kısmeti size inşallah

20. Margo

Margo User

Mini oyundan gelen SS aka tasarımını çıkartma duasını bilen varmı tılsım olur dua olur totem olur hiç farketmez :(