Bir Kaplumbağaya Dönüştüğüm Zaman Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 7 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. o gülleye okadar inci cok etkinlik anahtarı alsan hem malzeme hemde gülle veriyor 10 bin zaten normal patlayan atsan gene kesebiliyon veya diger gülleler sadece 100 bin fazla vuracahım diye okadar inci verilmez ucuruma yatırsan 550 vuruyon kabuha yatırsan 650 degmez bence

2. wox42

wox42 User

bu 2. faz npcleri bir bende mi yok görevleri aldık npcleri göremiyoruz haritalarda oyuna girdiğimden beri 1 tane etkinlik gemisi göremedim

3. 3 adet görev var ama npcler ortada yok gene rezil bir durum

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Draco Chelonia Amirali çıktığında oraya gitmelisiniz, o NPCler orada çıkıyor.

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Draco Chelonia Amirali çıktığında oraya gitmelisiniz, o NPCler orada çıkıyor.

6. bizde görev vericideki görev sistemlerini bekliyorduk meherse Draco Chelonia Amirali kaç saatte bir atıyor shade bu etkinlik boyunca duracakmı yoksa 2 farz bittihi zaman kalkacakmı 3 farz geldihinde

7. 2.Faz görevindeki kaplumbağa çıktığı an donuyor oyun kapanıyor. Buna bir çözüm bulunmalı.

8. oyun sayfası ayarlar grafikler güçlendir kapat donmaz kardeş kalabalık olduhu zaman cok insan olduhunda kapat teke tekte aç

9. etkinlikteki majestrea denali priem neden bukadar geç çıkıyor şhade

10. herkes hata yapar önemli olan yaptığın hatanın farkına varmak

11. serinDuvar

serinDuvar User

• Yok Edici  
    • Verdiğiniz hasara göre Etkinlik Puanları, Kaplumbağa Dışkısı Kasası ve TP, İnci, Taç, Lanetli Ruhlar, Işık Yayan Ruhlar, Yulong Sikkeleri, Safanad Sikkeleri, Orikalkum, Kabuk Kırıcı Torpido, Kabuk Kırıcı Cephane veya Fal Kurabiyesi kazanabilirsiniz.
    • En çok hasar veren oyuncu Kabuk Kırıcı Torpido, Kabuk Kırıcı Cephane, Devasa Kaptanın Sandığı, İlahi Ganimet Kesesi, Antik Nişan veya Avcı Kaplumbağa Tasarımı (Yedek Ödül: Taçlar) kazanacak.
    • Son hasarı veren oyuncu Işık Yayan Ruhlar kazanır.
    • Cassiopeia'nın Gücü etkinken en az %1 hasar veren oyuncular Kaptan Sandığı, Fal Kurabiyesi, Ejderha Ateşi - 2. Sv, Taureau Tılsımı veya Poseidon'un Tacı kazanma şansına sahip olur.

50'den fazla yokediciyi en çok hasar veren ben olduğum halde (yok edici bana saldırıyor ve tekim) bir tane bile Avcı Kaplumbağa Tasarımıı gelmedi. gelme oranı kaç? %0.01 olmasın

12. çAğRı

çAğRı User

Etkinlik tamamlamadaki 1.5 mil puan çok fazla. 1 miliyona düşürülmeli. yada gelecek görevler 50 bin puan vermeli. aksi halde emek veren çok fazla oyuncu tamamlayamayacak.

13. ben full olmadığım halde 2 milyon yaptım.. daha 10 gün var yaparsınız..

SHARONLEE bunu beğendi.
  14. 2 mil nasıl yaptın okadar uhraşmamamıza rahmen 900 zor yapabildik

15. sıralamaya bak millet 8 milyon yapıyor :) şuan benim 2.207

16. o 8 milyon yapanların cogu mutlaka boot tur mümkünatı yok etkinlik başladıhından beri 950 mil zor yapabildik kaç saattirde uhraşıyoruz

17. elif25

elif25 User

iyi akşamlar merak ettiğim bir soru bu inci ile sadece inci ile yeni gemiler ne zaman gelecek 46 m ulaştı bu gidişle 100m yaklaşacamda sorayım dedim

18. İncinin artık bir önemi kalmadı, millet milyarlar kasıyor, tabii yeni oyuncular için gerekli bir durum ama, öyle bir şey olursa sadece inciyle verecekleri tasarımlar, ''taşsız ve tipsiz:)'' tasarımlardır.

19. Mümkün olabilir mi? hmm bilmiyorum kararsızım, 5 mil olabilir belki ama 7 8 çok bana göre de..

20. Kaplumbağa kabusu haritasında gemi tasarımı çıkma olasılığı kaçtır tahmini olan var mı? kaç yüz kez bitirmemiz gerekiyor?