Bilgilendirme Geçliği

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Başkan123 tarafından 3 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başkan123

Başkan123 User

Sayın form adminleri, pazar gününden pazartesi gününe kadar devamlı formu takip etmeme rağmen herhangi bir etkinlik duyurusu bulunmamaktaydı. Oyuna şuan giriş yaptığımda ise karşımda özgürlük etkinliği olduğunu görüyorum. Foruma girip baktığımda sanki pazar günü bildirim sağlanmış gibi etkinlik yazısını görmekteyim. Geç bildirim yapıp sanki pazar günü bildirim yapmış gibi paylaşmanız da ayrıca bir olay, yaptığınız geç bildirimlerin, çeviri yanlışlıklarının bir sonu varmıdır acaba ? Yoksa yine suçu başkalarının üzerine atıp (merkez ekip) işin içinden sıyrılmayımı düşünüyorsunuz. Bu geç bildirimlerin sebepleri nedir öğrenebilirmiyiz.

2. ben takip ediyodum paylasilmisti kardesim.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Derken? Hiç bir etkinliğin süresi gecikmiyor merak etmeyin. Siz tekrardan bir kez daha kontrol edin ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.