Beyaz Ekran Ban Süresi ?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve æZİBİDİæ tarafından 10 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar ,

Beyaz ekran ile ban yiyen gemilerin BAN SEBEBİ ?

BAN SÜRESİ ne kadardır ?

Ana sayfaya giremiyorlar , Nasıl öğrenebilirler ?

Bilgi Lütfen !

2. ~Goliath~

~Goliath~ User

Bot kullanımından dolayı ilgili gemiler banlandı , şuana kadar karşılaştığım kişiler 2 hafta almışlar fakat sonsuz yiyende olmuştur çünkü ilk sefer ban alınca 2 hafta atıyor zaten ikinci sefer yakalanırsada kapanıyor diye biliyorum . Yarın öbür gün konuyla ilgili açıklama yaparlar zaten fakat iyi oldu oyunun iyiliği için geç bile kalmıştı keşke düzenli olarak yapılsa

Son düzenlenen: 10 Temmuz 2020
    КОМДИĆĦί bunu beğendi.
  3. 14 gün diye duydum bir çok kişiden ama kesin bilgi için supporta başvur.Gereken cevabı net olarak vericeklerdir.

ғrαυde bunu beğendi.
  4. Beyaz ekran ban yediğiniz anlamına gelmez teknik bir arıza varken beyaz ekran ile karşılaşırsınız.Ban yediğiniz zaman server girişinin yanında cezalı olduğunuz süreyi gösteren bir tarih olur kırmızı şekilde.

5. bende de aynı sorun var hesabı istedikleri kadar incelesinler benim botla falan işim olmaz yazdım supporta küfürden dolayı yazıyor cezalı olduğum süreyi gösteren kırmızı şekilde bir tarihte yok hem de 2 haftalık ban buraya yazılanlar gibi

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Desteğe yazabilirsiniz. Bot kullanımı ve 14 gün.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.