Bence...

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by VORSİ(§•ƒ), Jun 8, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ne olduysa unity'den sonra oldu.
    Toparlayamıyorlar. Yedi sekiz aydır geçiş süresi vardı.
    Bir aydır sürüm devrede.
    En usta oyuncular bile her gün yeni bir tuhaflık keşfediyor.
    Gelin, inat etmeyin. Bir hata yaptık, geçiş sürecini başaramadık. Vazgeçiyoruz, deyin.
    Bence bunu demeniz zorunlu artıık.
    Bence, inat edip hem kendinizi yormayın, hem oyundan soğutmayın.
    Bence, bunu diyecekler.

Konudışı not: Bir oyuna çalışır bir chat sistemi eklemek bu kadar mı zor? Ne yapmaya çalışıyor seafight?

Samet-Güney likes this.
  2. bende şunu anlamıyorum tarayıcıdan gıremıyorum islemcıden gırebılıyorum yanlız islemcıden gıren görev alamıyor gemı şımdı tamır bıle basmaz oldu gemı nereye dogru gıdıyoruz böyle kaş yapalım derken göz çikarmak duna dense gerk

VORSİ(§•ƒ) likes this.
  3. kesinlikle öyle istemci ayrı sorunlu tarayıcı ayrı

4. Tarayıcıdan girip görevleri bitirdim. 28 level oldum (20 gün gecikmeli oldu bu). Görev bitiminde epey nazlandı. Dört beş defa bir tarayıcı bir unityden girip yeni levelimi görmeye çalıştım. En sonunda pes dedim, iki saat çarşıda turlayıp tekrar açtım. Nihayet seyir defterine düştü yapılan işler.
    Chat de yok. Anlık bir şey soramıyoruz. Şimdi görev vericileri haritalarda göremiyorum. Tarayıcıdan hiç girmiyordu bir ara.
    Orda ayrı düzen, istemcide ayrı düzen.
    Kaptanlar birliği: İlk defa güzel bir şey eklenmişti. Harita görevleri yanında bazı günlük görevleri yapıyordu kaptan. Şimdi ona görev veril(e)miyor.
    Gülle düzenim her seferinde değişiyor. Birinci kutucuğa gök ateşi mi elmonun ateşi mi ne koyuyor. Oyunu açar açmaz ben oraya oyuk gülleyi yerleştiriyorum. ne yapayım, 12 senedir oyuk güllem orda :)
    Sonra, bu sene havalar da ısınmadı gitti! Küresel neydi bu! iklim vs galiba.
    Okullar da bitse artık. Çocuklar canlı derse gelmiyor da :)
    Yabancı kuralı doğru mu yanlış mı arkadaşlar?
    Çok mu karışık veya saçma?
    Unity'den mi?????????????

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Demek ki zormuş. Her şey öyle pat diye olmuyor maalesef. Geriye dönülmesine %0 imkan veriyorum :) Gelelim sorunlara. Hepsi rapor edildi.

Saygılar.

VORSİ(§•ƒ) likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.