Bazı Hatalar Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ★★★GTABASKAN★★★ tarafından 10 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1) rift haritası hala ödül vermiyor ( hergün denerken acaba verekmi diye giriş parası kaybediyoruz)

2) depodaki topları yelkenleri ve direkleri satabileceğimiz bir platform yok acil açılması lazım bence :(

3) toplar 6 level olmak için 5 level istiyor biliyorum sizede gelen bilgi yok bilgi gelirse paylaşırız diceksiniz gene ama bi sorma şansınız da mı yok üstlerinize rica etsek ?

4) Etkinlik sıralamsında ufak kese veriyor bi önceki etkinlikte de böyleydi zaten en kralından 10 tane kese gelse benım taşları ya kıpırdatır ya kıpırdatmaz oyunun %70 den fazlası bu durumda sıralamya giren adam büyük adam sağlam adam ve aldığı kese ufak kese. şuan depomda 100 tane var sandıktan çıkmış sırf mause eskimesin diye onları tek tek açmaya uğraşmıyorum okadar işe yaramıyo yani :) ödüller az biişey daha gelişebilr ne bileyim 1 tane büyük verilse en azından ufak oyunculara iş görür büyüklere de ne bileym belki özel taş çıkar .

5 ) etkinlik sandıklarında simbi , legba , fırtına vs çıakcağı yazıyo 250 sandıktan 1 fırtına 20 legba 0 simbi 300 -400 er tane gözcünün bilgisi yavaşlatıcı roket çıktı. inanın bu iki itemden tüm oyun olarak yeteri kadar kastık artık bunun oyundan bütün platformalardan kaldırılması doğru olabilir. binlerce oldu ve hiçbir işe yaramıyor . örneğin nişancının gözü tam anlamıyla gereksiz bir item. nasıl ki haydut paktı adlı bi npc vardı yanımızda gelir npc ye sıkardı sene 2012 lerde o kaldırıldı bence buda kalkmalı. tüm sandıklar için söylüyorum teşekkürler :)

6) artık alev toplar balyoz topları ve tahrip toplarının seviyesizleri bakın altını çiziyorum seviyesilzeri insanlara ufaktan verilebilir. karaborsaya 50x seviyesiz balyoz veya 50x seviyesiz fırtına ve tahrip ( acı verici hariç ) gibi otppları tanesının 100.000 taç veya 2.000.000 inci tarzı şekilde tek sefer almak kaydıyla açılabilir . hem oyuncular için uğraş hem seafight kazanır hem oyuncular. çünkü artık oyuncvuların çoğu 200-300 tane 6 seviye yapmaya hazırlanıyor. artık bunlar verilebilir. çünkü bi an gelecek tek bi resette vudu topuna olduğu gibi gereksiz hale gelecek bu toplar en azından işe yararken biraz insanalara verilmeli.

başını ağrıttım okudunuz için teşkkür ederim.
    Yetkili arkadaşlara kolay gelsin :)

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bunların hiç birisi hata değil ki :D

1-) Uçurum Haritasının açıklamasında bir hata vardı. Bize de bilgi geldi düzelttik. İlk temizleme ödülleri haftalıktır. Günlük değil.
    2-) Bu konu hakkında görüşlerinizi Fikir Havuzu ve Öneriler forumunda açarsanız, raporlarıma eklerim.
    3-) Maalesef böyle bir şansımız bulunmuyor. Bulunsada istenilmediği sürece paylaşamıyoruz.
    4-) Aynı şekilde bu konuyuda Fikir Havuzu ve Öneriler forumunda belirtebilirsiniz.
    5-) Aynı şekilde bu konuyuda Fikir Havuzu ve Öneriler forumunda belirtebilirsiniz.
    6-) Aynı şekilde bu konuyuda Fikir Havuzu ve Öneriler forumunda belirtebilirsiniz.

Estağfurullah okumak görevimiz :)

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.