Baston şeker

Discussion in 'Genel Sorular' started by Mühendis, Dec 21, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mühendis

Mühendis User

2024-12-21 07:00:38
    60 x Etkinlik puanı aldın.
    25142 x Taçlar aldın.
    190729 EXP (Tecrübe Puanı) aldın.
    128 x Kurabiye Adam aldın.

3 kişi kara çan öncüsü kestik bana gelen ödül 890 m canı olan ana npc kesiyoruz ne baston şeker var ne yapboz parçası var hiçbirşey yok vakit kaybından başka siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz 3-4 gündür baston şeker kasılmıyor diyoruz ama kimse bizimle ilgilenmiyor kardeşim bu nasıl kurumsallık..

ÇİD_MOLLAMUHAMMET likes this.
  2. sana kesinlikle hak veriyorum günlerdir baston şeker konusuna değiniyorum kasılmadığından bahsediyorum bari baston şeker ile kurabiye takası getirin diyorum kimsenin umrunda değil 2-3 kere baston şeker ile ilgili konu açtım hepsinde klasik cevaplar siz üstlerinize rapor veresiniz diye buraya konu açıyoruz sizde bu oyunun oyuncularısınız empati yapın üstlerinizi darlayın 20 30 k baston şekeri 2 tane 2 tane mi kasacağız biz biraz mantık yahu

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Baston şeker konusunu özellikle ilettim kurabiye adam ile takas olması yönünde, umarım etkinliğin ilerleyen bölümünde eklenir, kararı biz vermiyoruz maalesef.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.