Başlangıç Paketleri

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve BeyondMagnetic tarafından 5 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. https://board-tr.seafight.com/threads/baslangic-paketleri.99778/

Bu linke güvenip level yükselttim ama galiba 36 levelden olunca(35,36,37 dikkat edin bunlardan biri olmalı) başlangıç paketleri kayboldu. Bİlgi kirliliğinin önüne geçilmesi gerekiyor. Geçen günde supporta sormuştum başlangıç paketleri en son kaç levele kadar alınabilir diye onlarda bilmiyoruz gibi bi cevap verdi, linkte forum yönetisici 40 level diye biliyorum yazmış. Şimdi nasıl yapalım biz bu işi dolandırıldık mı:)? Şaka bir yana insanın canını sıkan bir durum neyseki bir kez 620 tllik paketi çekmiştim.

Son düzenlenen: 5 May 2024
  2. iyi günler oyuna yeni başladım. neden pazardan altınla 30 luk top veya başka top alamıyorum . paket halinde satılıyor.ama ben altınla 15 lık top dahi alamıyorum.

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Normalde seviyeniz yüksekse paket kilitli görünüyor ve orada 40 seviye üstünde iseniz satın alamayacağınız belirtiliyor. Tekrar bir bilgi alırsam sizinle paylaşırım.

Saygılarımla.

BeyondMagnetic bunu beğendi.
  4. ShaDe.

Selam,

Oyun içinde üretim atölyesinden altınla 27,5 kiloluk, malzemeleriniz varsa 30 kiloluk top oluşturabilirsiniz.

Saygılarımla.

5. Teşekkür ederim cevabınız için, dediğim gibi şuada 37 levelim ve paketler pazarda görünmüyor hiçbir şekilde.

6. ShaDe.

Rica ederim, belki bu durum değişmiş olabilir bildirilmeden, dediğim gibi ek bir bilgi alırsam sizlerle paylaşırım.

Saygılarımla.

BeyondMagnetic bunu beğendi.
  7. KILIÇ

KILIÇ User

Paket içeriğinde ne malzemeler vardı acaba ?

8. içeriğindeki topları aklımda 100 4.sv derebeyi, 100 5.sv burç topu vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.