Başlangıç Paketleri Hk.

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve UmuTTR01 tarafından 22 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. UmuTTR01

UmuTTR01 User

Oyuna uzun bir aradan sonra 13 Ocak 2025te Global Avrupa 7 sunucusunda başladım. Çıkan etkinliklerde paketlerin hepsini aldım. 26 level oldum (kanser görevler hala 2010dan kalma devam ediyormuş buna ciddi bir düzenleme yapmamız gerekiyor).
    Başlangıç paketlerin gereksinimleri o kadar gereksiz ki anlatamam bu gereksinimleri ve ve ve şeklinde bağlaç yapmaktan ziyade birden fazla seçenek sunsanız olmaz mı
    Örneğin kişi 50 level altı veya 1 aydan daha az üyeliği olması veya elinde 100 tane yıldırım topu olması veya 100 bin savaş puanı altı olması
    Bu şekilde şart olsa ve gerçekten ihtiyacı olan kişiler alabilse nasıl olur acaba
    Ben bir aylık oyuncuyum ben bile alamıyorken bu paketleri kim alabilecek sıfırdan gemi açıp almadan kimse paketi göremiyor.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Fikrinizi ileteceğim ancak başlangıç paketleri ile ilgili değişiklik şu an için olmayacak gibi.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.