Baskın Grupları 2023

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 11 Eylül 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

Raiding parties.jpg

Oyunumuzda bir yenisi yapılacak olan bu etkinlik hakkında görüş fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. tommy_j

tommy_j User

Etkinlik amiralini baştan sonra kesiyoruz 700 safanad alıyoruz. Bu çok saçma bir ödül. Reset ile düzenleme yapılmadan önce daha yüksekti değerler ve uygun olanıda oydu bana soracak olursanız.

3. etkinlik npc ve amirallerin ödülleri çok düşük . taç safanad ve yulong değerleri çok düşük . bir güncelleme yapılması gerekiyor . 4. görev alınamıyor . baskın üyesinin verdiği safanad en az 1000 , yulong en az 5000 , taç en az 25 bin olmalı . düzenleme getirilmeli .

4. Swedyboy

Swedyboy User

Sayın admin arkadaşlar, her etkinlikte aynı muhabbet; etkinlik başlıyo ödüller bi nebze olsun iyi diyiruz , akabinde 1-2 saat içerisinde etkinliğe ağır NERF geliyo, ödüller çok düşüyo.

Bu etkinliktede aynı sorun var, ödüller gerçekten çok düşük, genel olara iletilirse seviniriz.

5. Tüm görevler yapılmasına rağmen sezon için istenen görevleri tamamlamaya yetmiyor sanırım. incelerseniz sevinirim.

6. Merhabalar

1. Forumda bahsedildiği üzere tüm görevleri yapsak bile sezon görevlerine yetmiyor. Bir düzenleme olacak mı bununla ilgili?

2. 15 adet Baskın Lideri, 1 adet de Baskın Amirali batırdım. Bu liderlerin bir çoğunu da sabah saatlerinde tek başıma kestim. Bu sebeple en çok dp vuran da son atışı yapan da ben oldum. Ancak Etkinlik sss de bahsedilen tasarımı da tasarımın geri çekilme ödüllerinin de hiç birini vermedi. Bir hata mı var? Veya tasarım düşürebilen oldu mu?

@-LegenD- @Star