Başdüşman Ortaya Çıkması - Dirilenler Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 28 May 2025 11:00 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad__the_risen.jpg

Oyunumuzda yapılacak olan bu etkinlikle ilgili fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. içimiz dışımız chi çubukları oldu, haritaya zaten giremiyoruz napacaz bu çubukları ?

YediBelaHüsnü bunu beğendi.
  3. qavrıla

qavrıla User

baslamadan bitten etkinlik gordu bu gozler :rolleyes::)
    Fikir olarak seafight yetkililerine, yazilimcilarini degistirmelerini oneririm. Her etkinlik ayri bir olay.
    Saygilarimla.

KALBSİZ26(CaN) ve YediBelaHüsnü bunu beğendi.
  4. Etkinlik para harcama için çıkıyor zaten başka bir amacı yok oyunculara hitap eden bir şey değil ki

KALBSİZ26(CaN) bunu beğendi.
  5. 025-05-28 14:58:00
    -3111 x Işık yayan ruhlar hesabına eklendi. Sebebi: admin Booking - resetting Boss Spawn event
    2025-05-28 14:57:59
    9333 x Lanetli ruhlar hesabına eklendi. Sebebi: admin Booking - resetting Boss Spawn event
    2025-05-28 14:57:59
    -2 x Asil Kaptanın Sandığı hesabına eklendi. Sebebi: admin
    aldıklarımızı neden geri çektiler ?

6. ShaDe.

Önceki etkinlikten kalan malzemeler sıfırlanıyor.

7. önceki etkinlik ondan önceki etkinlikten kalan nişanları sıfırlamamıştınız bu etkinlikte sıfırlayasınız tuttu nereden aklınıza geldi acaba ?

8. yani sıfırlıyorlar ki, yeniden kasalım önceden kastıklarımız sanki emek dışı :)

qavrıla bunu beğendi.
  9. Bu gibi duyuruları biz oyuncular her dakika foruma girip takip etmemiz gerekiyor sanırsam.
    Malum yönetim sapkınlığın dibini yaşıyor aklım ermiyor emekliliğim geldi benim ortamı gençlere bırakacağız böyle giderse

10. Nasıl bir reset atıyolarsa artık 1 saatte gelmiyor :D nedense her etkinlikte aynı şeyler oluyor, neden abi? var mı bunun bir açıklaması ? test sunucusu neden var ? orda denemeden mi yapıyorsunuz etkinliği? yada ekiplerden dolayımı kaynaklanıyor? niye abi? niye? 1 olur 2 olur 3 olur da hep aynı şey olmaz ki. gına geldi artık..

11. Oyuna giriş sorunu devam ediyor sanırım. Hala giriş yapamıyorum.

12. Yeni Kale yetenek geliyor

13. OziOzi1212

OziOzi1212 User

ben etkinlik haritasına nasıl girilecek çözemedim bir türlü lonca diye bir item lazım galiba ama onu nerden alacağız?

14. lanetli zarifrügar nasıl çağırıyoruz

15. ShaDe.

İlk etkinlik görevini tamamladıktan sonra lonca taşı alabiliyorsunuz, nesneleri de orada kullanacaksınız.

16. Komisersez

Komisersez User

magazada satın almada kuzgun üstünde bulunan satın alma koşulu ragnarök kehaneti nedir ve nasıl almam gerekiyoru

17. ShaDe.

Görev nesnesi olması gerekiyor, görevleri yapınız.

18. tıklıyorum bu nesneyi şu anda kullanamazsınız diyor

19. ShaDe.

Lonca taşı nesnesine normal haritada iken basın güvenli limanda iseniz. Filoda olmanız gerekli, tıkladığınızda giriş yapıp zarifrüzgarın kancası nesnesini kullanabiliyorsunuz.