başak oyuncularn portalleri

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve vedatk tarafından 1 Nisan 2025 13:36 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. vedatk

vedatk User

baska oyuncuların portalerıne gırmekten bahsettınzı bu nasıl oluyor

2. Margo

Margo User

Reis event bitti haberin yokmuydu bundan. arkadaşlarını davet et ile portala girebiliyorsunuz

3. vedatk

vedatk User

bireysel oynuyorum dostum maalesef

Margo bunu beğendi.
  4. Margo

Margo User

Bende bireysel oynuyorum maalesef bazı eventlerde geri kalıyorum bu yüzden 3 5 topda eksik olsun yapacak birşey yok

5. 4442244

4442244 User

bende bıreysel oynuyorum fıloya gırınce emır vakı cok oluyor bundan dolayıda portal dedıklerı her nasıl bır gorevse denemedım dahı 3/5 topde eksık olsun dedım gemımın gucu yetmıyorsa olmasada olor dıyorum bırde durmadan aynı oyuncular bır sıstemı vurmaya baslayınca gelıp batırıyorlar bu arkadaslar etkınlıge degıl oyuncuyu batırmaya odaklılar bunuda cozemedım

6. Kunt_29

Kunt_29 User

Bende bireysel oynuyorum isterseniz açayım bir ts yada discord filosuz oynayalım beraber.Arzu ederseniz ulaşın bana.

id:
    181/42087674

7. Margo

Margo User

Bendede var ts discord her ne kadar filosuz olalım zart zurt desekte işin sonu hep aynı tepeye çıkıyor. Filosuz en güzeli sahte arkadaşlıklar hainlikler yok grup davetlerinide engelledim chatı hiç açmıyorum bile. Sadece oyunu oynayıp seafightin ilk zamanlarındaki maziye duyulan özlemi tadıyorum.

8. Kunt_29

Kunt_29 User

Yanardağ çıktı 5/1, 23/1, 38/1, 41/2 ve 51/1 haritalarında bulunuyor.3 saat sürecek bilginiz olsun

9. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Etkinlik SSS'inde var, oyuncular sizi sonsuzluk haritalarına davet ettiklerinde mini oyunlarını oynayabiliyor, büyük portala beraber giriş yapabiliyordunuz ancak etkinlik sona ermek üzere.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.