Öneri Banlanan Gemiler

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ☆ҠΛŔƬΛĿßƐY☆ tarafından 1 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu 2099'a kadar banlanan gemiler için Bi iyileştirme yapsalar. Gerekli yerlere bildirseniz olmaz mı sayın yetkili. Tamam doğru olmayan bir şey yaptık suçluyuz ama 2099 nedir biraz daha makul bir ceza düşünülebilir. Zaten sütten ağzımız yanmış durumda her gördüğümüz beyazı ufleriz artık :) incileri taşları falan çeksinler olsun bitsin gibi.
    (Hemen yazmayın şimdi, ben emegimle oynarken sen botla kastın hırsızlık yaptın falan filan... Bu oyunda gerçekten uzun süre oynayıp da bot kullanmayan bir tane güçlü gemi yoktur. Ben de bir şey olmaz diyordum ama oldu. Hem de 1 asırlık oldu :) )

2. onların da sırası gelir inşallah ☆ҠΛŔƬΛĿßƐY☆ sizinki biraz pişkinlik hem hile yaptık başka insanlar yapıyor diye sizi görmezden mi gelinsin yani onumu demek istiyorsunuz hile olmadan oynayan emek veren insanlar ne olacak(hakkettiğinizi bulmussunuz)

3. Müebbet hapis cezasında bile indirim yapılıyor :)

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Maalesef :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.