Ban

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ŞEYH-ŞAMİL-2 tarafından 23 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yeter artik durduk yere 2 dir hesapıma ban atılıyo acilmasa birdaha oynamam sacmalik resmen

2. 149/13365098 MESELEM gemimin banını açmanızı rica ediyorum kodları giremedim etkinlikten zarar ettim bokor atmalıyım atamadım yeni gelen paketi çekemedim rica ediyorum sizde @Bigpatron

3. 149/13365098 MESELEM gemimin banını açmanızı rica ediyorum kodları giremedim etkinlikten zarar ettim bokor atmalıyım atamadım yeni gelen paketi çekemedim rica ediyorum sizde @Bigpatron

4. paradox07

paradox07 User

valla ben gm olsam banınızı uzatırım.yaptığınız harekete bak konu açarak forumu kirletiyorsunuz

5. İyi günler, 1 siz gm değilsiniz muhtemelen de olamayacaksınız yeterince mağdur oldum ve sadece yardım talep ettim,konu açmak forumu kirletmek değildir , supporttan geri dönüş alamadığım dönemlerde kullanıyorum sadece forumu...

6. hakediyorsunuzki banlanıyor haksız yere ban atılmaz atılsa bile açarlar tespit edip açmadılarsa sizin hatanız böyle saçmalıkmı oolur konu açarak banımı açın diyorsunuz bot kullan katlama vs. yap sonra gemini açsınlar hiç birşey olmamış gibi devam et başka istegin varsa onlarıda gerçekleştirsinler içinede top yükleyip versinler

7. ali baba bilmediğin ve üzerine vazife olmayan konulara atlama , nerden biliyorsun katlama yaptığımı bot kullandığımı ? bu bahsettiğin iki şeyi de ömrümde kullanmadım '' Kişi kendinden bilirmiş işi '' doğrumu acaba ?

8. 6 yıl önce ban yemiş yazmışsın supporta belliki bu ilk degil yaptıgınz şeyleri yapmadım yapmam diyerek kendini aklamaya çalışma bence

9. İftira günahtır kardeşim benim günahtır ben bi oyun için fırıldak olacak adam değilim kullanmadım diyorsam kullanmamışımdır herkesi kendin gibi sanmaktan vazgeç bir gün çiftliğini başına yıkarlar

10. Burda sokak arası muhabbeti yapmaya gerek yok sen kendi işini takip et kardeşim, üstüne vazife olmayan şeylere yaklaşma

11. bunu yeri bura degil git supporta ağla onlar sana gereken cevabı verecekler zaten

12. ali babanın bir çiftliği var çiftliğinde ÖKÜZLERİ var mö mö diye ağlar çiftliğinde ali ŞAM BABASININ

13. forum admin kitleyin şu konuyu şu veletin elindene alın pcyi gitsin başka oyunda zırlasın

14. Forum admin bu forum salçalarını banlamadığınız sürece bu oyunun tadı kaçıyor ALİ BABA DOMATES SALÇASI

15. Star

Star Board Administrator Team Seafight

İkide bir ban atılmaz. Biliyorsunuz ki herkesi kandırabilirsiniz ama bizi kandıramazsınız. Hesabınız ban süresi dolunca açılacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.