BAN yedim

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mister_No tarafından 3 Kasım 2025 19:11 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

Niye soru sorana cevap verdim diye ban mı yedim bu nasıl birşey sen birşey sorsan ve cevap versem banmı yiyorum yani.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Ban sorgularını destek ekibine yapmanız gerekli, buradan yardımcı olamıyoruz maalesef.

Saygılarımla.

3. Mister_No

Mister_No User

ShaDe bazen öyle cevaplar veriyorsunki seni ne üzmek ne de kırmak istemiyorum sen ve diğerleri bu sorunlara yardımcı olamıyorsunuz chat taki diğer CM LER yardımcı olamıyor peki bu cezaları veren kim ler onlar siz değilseniz ben 3. kişilerle mi uğraşıyorum hadi onu da geçtim sorunu çözecek kişi kim belli değil EEEE sen cahte ben yapamam öbürü benle ilgisi yok diğerine sorsam chat yetkilisi bilir diye bi döngüde dönüp duruyoruz bu işin gerçek sorumlusu yetkilisi KİM?

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Yani buradan yardımcı olamayacağım bir konuda nasıl bir cevap bekliyorsunuz? Sohbet, forum ve destek kısmı 3 farklı bölüm. Buraların yetkilileri de farklı, benim görme yetkim yok. Ban sorgulaması da destek ekibi üzerinden sağlanıyor size bu yönlendirmeyi yapıyorum. Eğer destek ekibinden uzun süre yanıt alamadığınız durumlar olursa bilet numaranızı gönderirsiniz ben de bunu iletirim ancak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.