Balkabağı Cephanesi Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 26 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. https://prnt.sc/zo1rwwRSDYQB
    rica etsem biraz daha büyüte bilir misiniz gülleler gemi kadar haritayı kaplasın (!)

girdap güncellendi dediniz ama baya güncellenmiş girdap eski haliyle denizde olduğu belli oluyordu şimdi hortum kasırga gibi duruyor bari onun da adını değiştirin tornado falan yapın

bu değişiklikleri uzaktan eğitim mezunu mu yapıyor yada %80 görme kaybı olan birine mi yaptırıyorsunuz insan hayret ediyor

2. Sakin ol reis, bu kadar sinirlenecek bir şey yok. Bildirirler, sonra düzelir. Belki de Cadılar Bayramı'nda amacın en büyük ve en güzel kabak yapmak olduğundan dolayı bu boyuttadır.

-LegenD- ve ☾☆_кαяα_☾☆ bunu beğendi.
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Öncelikle bu bir teknik sorun değil. Lütfen eleştiri yaparken biraz daha kibar bir üslupla eleştirinizi yapınız. Zira böylesi de ağır oluyor ve uyarmam gerekiyor. Öneriniz varsa ilgili foruma konu açabilirsiniz ve ben de iletirim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.