B4E filosu 7/24 bot

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 2 Şubat 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. amatör bir video oldu amaç kişileri ifşalamak ilerde daha düzgün videolar hazır olur
    B4E filosunun hemen hemen hepsi gece botta bir çoğu bahsedilen nerus yada sentinel savaş botumu nedir onu kullanmakta etkinliklerde büyük avantaj sağlamaktalar sinir krizine girdim video cekmiştim supportta yazdım sözde ilgilenilecekti.bu gün yine aynı kişiler etkinlik amiraline toplanmış 30-40 kişi tortuga ile aralarına gizlice girdim bozulur bozulmaz yine bu beş gemi tarafından battım hayret nasıl gördü allah allah. adminlere sesleniyorum kendiniz oyuna girip bu tür botları tespit edip tek tek kendiniz rapor hazırlayıp gönderebilirsiniz ama hep biz şikayet ediyoruz neden ?

bundan sonra video çekmeye karar verdim . sizde çekin arkadaşlar bu şahıs 5 gemiyi tek bir bota bağlamış videoyu dikkatli izlemenizi rica ederim
    Buȼkler 181/41956116
    iȼke
    diğerlerini bilmiyorum hızı 2x alıp öyle seyredin

bu ve bunun gibi botcular yüzünden haritada npc kesemiyoruz etkinliklerden yararlanamıyoruz. sıralamalara giremiyoruz

Son düzenlenen: 2 Şubat 2022
    Selen1453 bunu beğendi.
  2. bilgisayar ip ni Almanya ya bağlayıp İnternete baglan her sey almanca yazacak seafight e gir hesapa gir google çeviri yardımıyla derdini almanca anlat bu videoyu gönder 24 saat geçmeden ban!!!!!

Selen1453 bunu beğendi.
  3. bunlara gıcık olduğum için sana yardımcı olmak istedim

TiryakiHasan bunu beğendi.
  4. Biz bunlara karşı mı oynayacaz, gerçekten bizi ezdiriyorsunuz bu paralı npc lere

TiryakiHasan ve Selen1453 bunu beğendi.
  5. Selen1453

Selen1453 User

Botçuların hepsi banlanmalı!

TiryakiHasan bunu beğendi.
  6. ~Goliath~

~Goliath~ User

Yönetim hala bunlara nasıl birşey yapmıyor anlamıyorum. Serverler nerus - sentinel doldu. Adalet - oyun zevki namına birşey kalmadı ve yıllarca yapılan bu haksızlığa karşı susmakta ısrarcılar , kime seafight desem duyduklarım yüz kızartıcı .. seafight adını kirleten bu lekeyi temizlemek istiyorsa elini vicdanına koyar bota dokunmuş herkesi süresiz banlar server 1.ciside olsa 1 günlük gemide olsa , gerekirse tüm serverler birleşir 100 kişi kalırız oyunda ama adam gibi oynarız. Biz saatlerimizi botlarla savaşmak için veya oyun zevkimizi botlara heba etmek için oynamıyoruz

Son düzenlenen: 2 Şubat 2022
    Selen1453 ve TiryakiHasan bunu beğendi.
  7. 6:25 den itibaren bot olduğu %100 kesindir.

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

ID'ler ile beraber destek ekibimize atabilirsiniz. Video da dahil.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.