Azalan Ödüller Sistemi Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve feteol tarafından 7 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. feteol

feteol User

6 saat oyuna girmiyorum yinede -%80 biz tp yi sadece bonus ve görevden almak zorundamıyız ? kaldırın şunu zaten bottakiler tp ile işi olunca amiral topu ve bonus map yapıyorlar bu uygulamayı kaldırmak için kampanya filan başlatamıyormuyuz bişeyler yapalım da bitsin artık. bize daha çok zararı var

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu ile alakalı birşey yapamayız. Merkez ekibimiz en uygun olanını yapacaktır.

Saygılarımla.

3. feteol

feteol User

bu ceza sistemine amiral toplarıyla atılan top başı tp ve ep yide etkiliyormu ?

4. Star

Selam,

Konu ile alakalı ince detaylar henüz bizlerlede paylaşılmadı.

Saygılarımla.

5. feteol

feteol User

bug oluştu heralde 6 saat girmedim üstüne sabah reseti geldi ve hala yüzde -80'im bir zahmet artık birşeyler yapında adam akıllı kasalım bizde tp mizi

6. Selam,

Hesabınızın incelenmesi için, bağlı olduğunuz Support(Destek Ekibi) ile iletişime geçiniz.

Saygılarımla.

7. pachaa1

pachaa1 User

şuan -10% de hesabım, oyundan ne kadar süre çıkmam gerekiyor bunun kalkması için. hesaplaması nasıl yapılıyor

8. Star

Selam,

Konu ile alakalı bu kadar detaylı bilgiler henüz bulunmamakta. Lütfen forumu takipte kalınız.

Saygılarımla.

9. pachaa1

pachaa1 User

azalan ödül sisteminde hesap -% ise ona oranla özgürlükten gelen inci azalıyor mu?

10. inci geminin vuruş gücüne göre artar yada azalır

11. Star

Selam,

Azalan ödüller sistemine eğer yanılmıyorsam şimdilik inci dahil değil.

Saygılarımla.

12. BALYOZ~*~

BALYOZ~*~ User

Geliştirme : Azalan ödüller sistemine incide eklendi. ( Hala yeni sunucu için geçerli )

Bugün yapılacak yama için duyurulan yeni özellik. Sanırım oyun artık miadını doldurdu veya bizim için o miadı doldurdu. Şu an bulunan sistem ile ilgili , sistemin nasıl çalıştıgını acıklayan hiç bir açıklama bulunmamakla birlikte bu sistem üzerine yeni eklemeler yapılmakta. Gemi aşağı yukarı günde 10-12 saat civarlarında boş kalıyor fakat %-80 gitmemekte. Yaptığım görevlerdeki tacı kestiniz ; tamam güzel. Tp'yi kıstınız ona da tamam. %-80 olayının nasıl gideceğini belirtmeden inciye de bunu getiriyoruz diye açıklama yapıyosunuz. Server yeni gemiler yeni kaleler yok yetenekler yok inci kesiyosunuz. Bir açıklama yapma zahmetinde bulunmanızı diliyorum....

13. Star

Selam,

Gerekli açıklamalar geldiğinde sizlerle paylaşılmakta. Elimizde olmayan birşeyi nasıl paylaşabiliriz? Lütfen forumu takipte kalınız.

Saygılarımla.

14. BALYOZ~*~

BALYOZ~*~ User

Selam,

Gerekli açıklamalar geldiğinde sizlerle paylaşılmakta. Elimizde olmayan birşeyi nasıl paylaşabiliriz? Lütfen forumu takipte kalınız.

Saygılarımla.

Bu cevabı verip her zamanki gibi konuyu anında kilitlemişsiniz. Üstlerinize bildirseniz yeterlidir çünkü "CAVDAR" haricinde ne supporttan ne de forumdan adam akıllı bilgi edinemiyoruz. Sadece üstlerinize bildirin yani bir şeyler yapın. Kilitleyebilirsiniz tekrardan.​

15. Star

Selam,

Üstlerimiz herşeyin farkındalar ve çalışmalar hızlı bir şekilde devam etmekte. Bildirmediğimizide nerden çıkarttınız ? Konuyu kilitledim çünkü yeterli cevabı verdiğimi bildiğim ya da düşündüğüm anda konuyu kilitliyorum. Merkez ekibimize sizlerde gelen istekleri , hataları , düşünceleri rapor edip yolluyoruz.

Saygılarımla.

• Geliştirme : Azalan ödüller sistemine incide eklendi. ( Hala yeni sunucu için geçerli ) bide yeni sunucu için geçerli demişsinz ihtiyacımız yoktu inciye yeni sunucuda oynayanlar olarak ihtiyacı olan serverlere yapmamişinz bu uygulamayı biraz mantık olarak bazı yenilikleri yapsanız olmazmı çokmu zor geliyor :mad:

16. panzer.54

panzer.54 User

Katılıyorum biz azalan ödül sistemi kalkması için uğraşıyoruz yönetim ise daha da bu sistemi ağırlaştırıp inciyide azaltıyor botları engellicez derken kalan az kalmış oyuncuyu da bıraktırıyolar

17. diğer serverlerde adamlar botla onla bunla şuanla kastılar 200 milyon inci onu gördüler hemen akıllarına düştü bu uygulama yeni sunucu için bunu şimdilk askıya alabilirdiler adı üstünde yeni sunucu

18. Star

Selam,

Konu ile alakalı yapacak birşey yok. Merkez ekibimiz tarafından uygulanmaktadır.

Saygılarımla.

19. 2018-09-22 21:29:09
    405 İnci aldın. (Düzeltme: %-60) çok boş bir yenilik yapmiş oyun yöneticileri iletiverirmisiniz yeni sunucuda oynuyoruz inci lazım kasılmamız gerekirken böyle saçma sapan bir yenilik eklemişler yeni sunucuya özel bu serverin buna çok ihtiyacımı var diğer serverlerle yeni serveri mi kariştirdilar biz 200 milyon inci kasmadık onuda iletirsiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.