Azalan Ödüller Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ·٠•☆FÎĜĤŤ☆ČŁÛВ☆•٠· tarafından 23 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam, bugün saat 14:00'a doğru(öncesinde) oyundan çıkış aldım. Azalan ödüller -%50'deydi. Saat 22:00'da girmem gerekiyordu +%10'dan başlaması için fakat ben havai güllesi satın almak için 19:30 gibi oyuna giriş yaptım. Azalan ödüller kalkmıştı, yani - veya + bir durum yoktu.

Burada 2 adet sorum olacak, oyunda 5 dakika kadar kaldım ve tekrar çıkış aldım. 22:15 gibi 8 saati de 10-15 dakika aşan bir zamanda tekrar girsem +%10'da başlamaz değil mi? İlla aralıksız 8 saat çıkış almamız mı gerekiyor?

İkinci sorum da şu, dediğim gibi 19:30 civarı gülle almak için girdiğimde azalan ödüller kalkmıştı, eğer oynamaya devam etseydim kısa süre içerisinde -%10'a geçer miydi? Çünkü 14:00'dan 19:30'a sadece 5,5 saat geçmiş. Yani özetle, - durumdan normal duruma geçmek için toplamda veya tek seferde 8 saat çıkış almamız şart mı? +%10 olmasına gerek yok, kısa sürede tekrar -10'a düşmemesi için soruyorum.

İkinci sorumu anlatabildim mi bilmiyorum, anlatamamışsam biraz daha farklı şekilde açıklamayı deneyebilirim.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Aralıksız 8 saat çıkış şart. Yoksa +%10 olmaz. Ayrıca diğer sorunuza istinaden, çıktığınız kadar oynardınız.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.