Azalan Ödül Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve HvacTech tarafından 4 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HvacTech

HvacTech User

Merhaba,

Oyuna yeni başladım. Etkinlik süresince görev yaparak oyun içerisinde sürekli olarak aktifim. Malum salgın ve yasaklar sebebi ile evden dışarı çıkamıyoruz. Seviye ve Gemi geliştirme yapmam gerekiyor fakat Azalan ödül -10, -20 şeklinde simge görüyorum. Biraz araştırma yaptım ve uzun süreli oynanmaması için çıkış yapılması gerekiyormuş. Son etkinliğim ;
    2020-05-04 00:06:57
    Tebrikler! Görevi başarıyla tamamladın!

Tekrar giriş yaptığım tarih ; 04-05-2020 10:25 fakat aynı şekilde ödül azalmasını görüyorum.

Bu bir sorun yaratacak mı? Bu olayın zararları nelerdir? Hata var ise kontrol eder misiniz?

Üye ID : 1351/304686 - INT12 Sunucusu

2. rkclub1

rkclub1 User

senin tekrar girdiğinde gördüğün %10 ekstra gelir olarak geliyor 2 saat sürüyordu sanırım. azalan ödül sisteminde 12 13 saat aktif kaldıktan sonra -10 20 30 diye azalıyor. uzun bir süre girmeyince de +10 la başlıyorsun. inci ve tp ödüllerini etkiliyor.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Eksiye girdiğinizde 7 saat kadar çıkış alın +10 olur gemi. Sonra uzun bir süre oynamaya devam edersiniz yine.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.