Azalan Gelir(-10)

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve mamubaba125 tarafından 8 Eylül 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese kolay gelsin. Gemim 8 saatte +10 dan -10 a giriyor ve ben bu süreyi çok kısa buluyorum çünkü bu 8 saat içersinde itibar görevleri, atlantis görevleri ve sezon için günde iki kere uçrum yaptığında 3 saatin bunlara gitmiş oluyor ortalama kalan 5 saatlik sürede etkinlik mi yapıp birşeyler elde edeceğiz, sezondaki npc vurma canavar kesme amiral kovalama görevlerini mi yapacağız adalarımıza saldırı olduğunda adalarımızı savunmak için mi savaşacağız yada absürt bir şekilde top yerleri için istenilen (1.2milyon) safanad ve (4milyon) yulong sikkesini mi kasacağız gerçekten şaşkın durumdayım hiç durmadan her gün 8 saat bilgisayar başında hiç kalkmadan otursam ve sadece yulong npclerini vursam ve yukarıda belirttiğim hiçbirşeyi yapmasam 5 ay gibi bir sürede ancak 4 milyon yulong kasabiliyorum istenilen miktar başlı başına abartılı olması durumunu geçtim birde eskiden 10 saat olan süre 8 saate düşürülmüş bu sürenin arttırılmasını talep ediyorum ve benim gibi birçok insanda bunu talep ediyordur diye düşünüyorum üstlerinize bildirirseniz ve konu ile alakadar olursanız minnettar olurum.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Bildireceğim.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.